Zeer positief

Goede behandeling aan de telefoon. Bestelling altijd goed verzorgt en compleet. Daar ik in Duitsland woon, is de bestelling meestal in 3 dagen hier.

Zeer goed!

Bestelling snel in huis, makkelijker dan zo winkelen kan niet! Top!

Goeie spullen Snelle levering

b

Commande reçue le lendemain!!!!

Ontzettend snel bezorgd

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Precies wat ik er van had verwacht, top

Gehoor en zicht worden vaag, met gevolg lekker lachen. Heerlijk

Ze maken me altijd weer blij

Wären alle Shops so wie sie , könnten wir Kunden uns sehr, sehr freuen.

Ich bin bislang völlig mit ihnen zu Frieden. Nur weiter so..... Liebe Grüße an dich, BIANCA... Freundliche Grüsse an Euch alle... Josef Gruber 8230HARTBERG, Flurgasse3 / 4 Österreich

zufrieden

Dankeschön

Produkte und Lieferung sehr gut

Ich gebe 5 Sterne, weil ich immer sehr zufrieden war mit der bestellten Ware und auch der Lieferung.

Vlot en correct

Vlot en correct

Gewoon goede service

Goede snelle bezorging en kwaliteit

Alles super

Bin sehr zufrieden, Lieferung ging schnell,

Vlotte levering van de bestelde producten. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden.

Volledig tevreden

Snelle en vlotte afhandeling, producten zoals verwacht.!

Jawohl

Ich find das Gut u Zeitgemäß,

AirVape Legacy Vaporizer NOG STEEDS NIET GELEVERD !!!

Beste, ik heb nu al verschillende keren contact opgenomen met uw klantendienst. Op 05/02/2021 heb ik een AirVape Legacy aangekocht voor het bedrag van €199. Bij Bpost in België werd op 05/02/2021 om exact 13:52 de zending electronisch geregistreerd. Sindsdien hebben zij over deze zending NIKS meer gehoord. Het pakket is nooit aan Bpost overgedragen door PostNL. Ik ben al meerdere keren langsgeweest in het postkantoor en ze kunnen mij geen informatie meer geven simpelweg omdat ze het pakket nooit hebben ontvangen. Op vrijdag 12/02 ontving ik een automatisch gegenereerde email van Bpost om mij te laten weten dat zij nog steeds niks hadden ontvangen. Ondertussen heb ik al meerdere keren gemaild naar Roos van uw klantendienst. Ik heb haar ook al telefonisch gecontacteerd. Eerst kreeg ik te horen dat er vertraging was bij PostNL en dat ik lang genoeg moest wachten. Zij gaf mij ook de garantie dat als er iets foutliep met de verzending dat ik dan sowieso een andere toestel zou krijgen toegestuurd of dat het bedrag zou worden gecrediteerd indien gewenst. Vandaag heb ik NOGMAALS gemaild met de vraag hoe het zit met de levering van mijn toestel. Roos heeft mij geantwoord dat ze PostNL zou contacteren om te vragen waar mijn pakket zat. Als antwoord kreeg ik: "De post kan het pakket niet achterhalen. Kan je deze verklaring invullen?" Hoe kan ik dat nu in godsnaam achterhalen als ik zelf al ettelijke keren naar jullie heb gemaild met de vraag waar mijn toestel blijft !?? (ik heb dit toestel trouwens heel dringend nodig vermits ik probeer te stoppen ben met roken met behulp van champix en zonder nicotinevervangers, dit op aanraden van mijn arts.) Mag ik u AUB langs deze weg NOGMAALS vragen om mij ASAP mijn toestel op te sturen ???!!!! In uw systeem staan volgende gegevens die ik via mail doorkreeg van Roos: status 05/02/2021: New-13:52:23 / Gepakbonneerd: 13:52:35 / Verzendklaar: 14:55:43 / Verzonden: 15:15:35 Enkel 13:52 is gekend bij Bpost (electronische registratie)

Produkt in Ordnung, super schnelle Lieferung

Samen sind in guter Qualität, Lieferung ging super schnell

Super schnelle Lieferung

Sehr zufrieden!

Goed assortiment en prijsstelling, betrouwbaar

Dutch Headshop heeft een uitstekend assortiment en levert snel, betrouwbaar en tegen messcherpe prijzen. Ik ben een tevreden klant!

Tot nu toe nog nooit problemen gehad

Al verschillende malen besteld, altijd correct en snel geleverd.

Schneller Versand gute Preise

Ich hab bei dem Shop zum ersten mal bestellt. Der Versand war schnell und ohne Probleme. Ich persönlich finde die Preise Leistung sehr gut und würde dort auch wieder bestellen.

snel bezorgd

Fijne en nuttige informatie en een duidelijke site

Snelle levering en handige tips Duidelijke site

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk