Goeie service

Goeie service en snelle levering

Altijd top service en producten

Altijd top service ,ook deze keer weer. Na een fout bij postnl heb ik lang moeten wachten .na een mail met DHS is het opgelost en een dag later mijn bestelling binnen. Alles klopte zoals gewoonlijk. En een extraatje in het pakje . Ik ben en blijf een tevreden en terugkerende klant . Ga zo door Dutch Headshop!

Fijne website, goede producten & snelle verzending!

Snelle levering en erg goede producten.

Ik heb de producten binnen een dag geleverd gekregen met ook nog wat prettige extras erbij.

Zufrieden

Das CBD-Öl ca.2,75% CBD nehme ich jerzt seit einigen Tagen. 3 Tropfen morgens - 3 Tropfen mittags und 3 Tropfen abends vor dem Schlafen jeweils unter die Zunge. Mit der schmerzreduzierenden Wirkung bin ich bisher sehr zufrieden. Mit freundlichen Grüßen, Hans-Werner Sinemus.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en goeie service en snel in huis . Eerlijke prijzen en eerlijke site.

Dit was mijn eerste bestelling via Dutch Headshop! Ik ben erg enthousiast over het aanbod en de prijzen. Mijn bestelling is snel en netjes afgeleverd! Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de producten. Ik zal zeker vaker in de toekomst bij de webshop bestellen. 5 sterren.

Produit conforme à la commande et livraison dans les temps

Commande parfaite dans les temps

Alles super!

Schnell, sauber und zuverlässig

Vertrouwbare online shop

Ervaring van de online shop is goed omdat ik een bericht had gestuurd via whatsapp en daar gelijk antwoord op kreeg en ze leveren snel

Goed ingepakt en producten super!

Ik heb wat atrikelen van RAW gekocht en kreeg ze via de post binnen. Ze waren mooi ingepakt en zijn goed te gebruiken.

Alles bestens

Alles super gelaufen, gerne wieder

Super Fast Shipping. A++ Seller

Will be buying from this company from now onwards. Item arrived as described in 5 days.

perfect.

Reeds 14 jaar klant bij Dutch Headshop en nog steeds tevreden over service en kwaliteit aangekochte goederen.

tot nu toe groeien de planten goed

Hele snelle levering en alles compleet. Een echte aanrader !!

Parfait

Le magasin magnifique je recommande

Schnelle Lieferung, leider Probleme mit GLS

Ich bin mit dem Service des Dutch Headshop zufrieden. Kommunikation und Verpackung sehr gut. Über Keimraten kann ich noch nichts sagen. Einziges großes Minus war die Lieferung mit GLS. Obwohl ich zum Lieferzeitpunkt zuhause war, bekam ich eine E-Mail, dass man mich nicht angetroffen hat und deswegen das Paket in einem Depot am anderen Ende der Stadt zur Abholung verbracht hat. Eine Auslieferung erfolgte auch nach meiner Beschwerde nicht. Viel Ärger und Lauferei, was ich mit einem anderen Lieferunternehmen (DHl, UPS) so noch nie erlebt habe. Ich würde gerne wieder bestellen beim Dutch Headshop, überlege aber noch, ob ich mir den Stresse mit GLS noch einmal antue. Es wäre schön, wenn man noch die Wahl zwischen anderen Logistikunternehmen hätte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering. Goeie spullen. Ik ben heel tevreden.

Goede en snelle service

Nog geen negatieve ervaringen gehad met deze firma. Snelle en discrete leveringen. Goede omschrijvingen van de producten op hun duidelijke website.

Efficient responsive service

Easy to navigate website, good payment options, credible business.

Très sérieux, rapide.

OK, vous pouvez y aller les yeux fermés

Fijne ervaring

Alles verliep soepel, communicatie en verzending was erg snel. Prijzen zijn prima en ben erg tevreden.

Super Blij

Fantastic service. Delivery always on time Friendly and helpful staff Fair price and good quality seeds. I truly recommend to everybody. Thanks, DHS & Bianca(e-mails)

Snelle levering van precies het product dat ik bestelde.

Snelle levering, goed verpakt, fijn product.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk