Snelle levering. Elke keer

Goed tot nu toe

Ik ben goed geïnformeerd, nu zien of de plantjes goed groeien.

Snelle verzending ,product nog niet geprobeerd

Ik ben zeer tevreden over de snelle service. We hebben het product nog niet geprobeerd dus kunnen daar nog niets over vertellen.

Prima ervaringen!!

Toppie!!

Super snel en discreet! Bedankt!

Idem

Late levering

Prima, kreeg wat ik wilde maar niet optijd. Ik snap dat het Covid is, maar truffels die te laat aankomen is frustrerend ivm andere bewoners aan wie ik liever niet wil vertellen wat ik besteld heb.

Gewoon goede service

Laat besteld de volgende dag al in huis. Super service!

goed, snel en voldaan

ik heb snel mijn bestelling gehad. Alles was goed maar er viel mij 1 ding op. Alles was in de doos uit de verpakking gevallen. Alles lag een beetje uit de orginele verpakking uit elkaar door elkaar heen.

Klantvriendelijk zoals het hoort.

Duidelijke site, makkelijk zoeken, goede productinformatie, vriendelijk personeel dat begrijpt dat je klanten bind met eerlijk advies en service.

Fijne spullen besteld en ontvangen

Prima geregeld

niks op aan te merken - ronduit G e w e l d i g!

* super service * divers aanbod * simpele website * discrete bezorging * geweldige producten

Ruime keuze, snel en discreet

Prima keuze, prijs/kwaliteit in orde, snelle levering in discrete envelop. Prima!

Topbedrijf

Altijd leuke aanbiedingen, goede service, snelle levering, uitgebreid aanbod... Eigenlijk niets op aan te merken, behalve, doe maar meer van t zelfde, alstublieft!

Goed werkende site, snel bezorgd, goeie prijs.

uitstekende shop

heb geen enkele klacht, erg goede shop, groot assortiment, duidelijke uitleg en regelmatig leuke aanbiedingen. zeer snelle levering .AANRADER!!

Fast service

Product(s) shipped fast and arrived in a good shape. Also customer service response came within few hours after I left an email.

Goeie service, snel en betrouwbaar

Zoals de titel aangeeft , no more words needed

Snelle levering en goede producten

Ik bestel hier al een aantal jaar en heb altijd top service gekregen. Wat ze hebben is geen troep en is voor mij altijd goed aangeleverd en van goede kwaliteit

Waar voor mijn geld

Prijs kwaliteit en snelle levering bedankt !! ik koop zeker nog bij jullie!!!

top

top! goede service snelle levering

Zeer snelle levering

In 14 uur mijn bestelling in huis, super

Handig

Ik heb cones en cone assist besteld (hier) en het werkt super goed snel verzonden wegens corona

Dit is wat je zoekt, perfect.

Ik ging met wat vrienden truffels proberen, bij Dutch Headshop kwamen wij alle nodige informatie tegen. De klantenservice had mij uitstekend geholpen met mijn bestelling. Door veel concurrentie is het soms lastig kiezen, maar die keuze hebben wij goed gemaakt!

Erste Bestellung war gut.

Übersichtliche, gute Erklärung. Bestellung und Lieferung trotz Corona und starkem Wintereinbruch gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Netjes en altijd op tijd bezorgt

Een betrouwbaar bedrijf

De Trompet 1715