Uitstekende service.

Klachten en vragen wordt zeer goed mee omgegaan.

uitstekende kwaliteit en relatief snelle levering

De levering duurde 2 dagen langer, maar dat is begrijpelijk met de huidige drukte rondom postverkeer. De kwaliteit van het product was uitstekend en precies naar verwachting.

Snel goedkoop en makkelijk

Bestelling was makkelijk, bestelling was er snel ondanks covid, en er was voorraad. En dat is bij een hoop andere shops gewoon niet zo. Zo weer bestelling doen ;)

Schnelle uns diskrete Lieferung, Ware wie beschrieben.

Es ist alles unversehrt angekommen und von guter Qualität. Die Verpackung der Samen in eine Pillenkapsel hat mich zwar überrascht aber ich finde die Idee recht innovativ, grad wenn man an den sonstigen Verpackungswahnsinn denkt. Ich bestelle gern wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles goed ontvangen en prima kwaliteit.

Dit was de eerste keer dat ik bij deze zaak iets heb besteld. Alle producten zijn in een goede verpakking ontvangen. Ik zal zeker in de toekomst weer iets bestellen.

Werkt totaal niet!

Had totaal geen effect zelfs niet na het innemen van 10 capsules ineens.

Correct en snel

Ruim aanbod en snelle levering

Goede webshop! En zeer snelle levering

Wat me opvalt is de zeer snelle levering! Echt top gewoon , ik kan zeker Dutch head shop aanbevelen!

Je krijgt snel en discreet je spullen alleen is de prijs die je moet betalen om het gratis te laten bezorgen wel heel veel gestegen

Kann ich nur empfehlen.

Seit 2017 kaufe ich hier CBD Tropfen und bin immer vollauf zufrieden. Günstige Preise und schnelle Lieferzeiten, da macht das Einkaufen Spaß.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede snelle leveringen en bij problemen snel een goede oplossing.

Ik koop hier al jaren mij zaden 1x kiem problemen ondervonden direct goed contact gehad en een goed oplossing aangeboden . zaden van het huismerk zijn zeker aan te raden in mijn ondervindingen zijn het ook de beste zaden en nog goedkoper vaak dan merk zaden.

Sehr gut

Sehr gut

Niks ontvangen

1.5 week geleden besteld, tot op heden niks ontvangen. Pakket heeft al een week dezelfde status bij PostNL. Contact opgenomen met de klantenservice, antwoord was; je moet maar afwachten. Hierna niet meer op mijn berichten gereageerd. DHS is verantwoordelijk voor de zending, dus moet met een oplossing komen. Bestelling nogmaals verzenden of per direct mijn geld terugstorten.

Alles immer Tip Top...

Ware immer top, schnelle Bearbeitung und Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, erg tevreden.

Draai machine gekocht

Heb een draai machine gekocht werk perfect dank jullie wel

In 1 woord, perfect!

Makkelijk winkelen, goede communicatie, topproduct, topwebshop!

bons produits et livraison rapide et sure

j ai acheté du thé et me convient trés bien

Quick and easy

Fast shipping, easy to use website. Very pleasant experience.

Joepie

Zoals altijd wederom goed geholpen

Super service

Mijn bestellingen geplaatst daarna een product vergeten en er gelijk achter aan gebeld, wist niet of dit goed ging, een berichtje gestuurd via Instagram en ik werd gelijk super geholpen en te woord gestaan! En extreem snelle leveren volgende dag al gelijk binnen

Hele fijne website, snelle levering, goede service. Top!

Grosses Sortiment und super service

Kann ich sehr empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, zeer goed product!

Truffels kwamen volgende dag in de post. Effect was fantastisch!

verzending etc prima, maar weer maar 2 van de 6 zaadjes uitgekomen

2 van de 6 zaadjes kwamen uit