verzending etc prima, maar weer maar 2 van de 6 zaadjes uitgekomen

2 van de 6 zaadjes kwamen uit

Ik ben heel tevreden met jullie.

Beste kwaliteit, niet duur.

Ik had aansteker en zakjes gekocht allemaal perfecte kwaliteit zakjes zijn geur dicht zoals er op stond

good service

Website is informative. My order was well packaged and was received in time.

TOP

Vlot besteld en geleverd in 1 dag

Super goede service. Altijd vriend.

Prima producten

Service rapide

Service rapide produit de bonne qualité et faciliter de payement. Vous êtes les meilleurs dans les smartshop en ligne (•‿•) bravo et merci à vous

satisfait de ce site

bonjour Dutch Headshop cela fait deux ans que je passe par vous pour ma petite culture un très bon échange avec vos service a peine commandé une semaine après la commande est là! l'un des meilleurs site proposé point de vue rapidité et qualité! l'an dernier aucun soucis sur une marque commandée rien a dire! mais cette année un tout petit peu déçu la meme commande mais sur 5 graines ( 3 ont germées) et deux qui n ont pas pris ... c'est dommage . sinon qualité prix imbattable ainsi que la qualité ! a recommandé. ps: un petit geste commerciale pour les deux graines qui n'ont pas germée ferait plaisir. cordialement .

Groot assortiment, snelle levering (ook in België)en fijne klantenservice

Snelle levering, omdat er iets niet in orde was heb ik daarover gemaild. Werd meteen opgepakt en opgelost.

fast & good

service parfait et évitaillement sans pareil beaucoup de items dont vous êtes les seul vendeur satisfaction 100 % positive

Snelle afhandeling en levering.

Mijn product in de avond besteld volgende dag netjes in huis. Verzend kosten zijn minder vergeleken met andere online winkels. Ik kom graag terug om te bestellen.

Gute Qualität

Meine erste Bestellung, verschiedene Kräuter scheinen von guter Qualität zu sein und waren auch preislich günstig. Versand ging schnell, bin zufrieden.

Uitstekende service

Ik heb al aantal keren wat besteld en altijd goede service gekregen ik bestel hele jaar door top toko duimomhoog

Alles gut

Alles ok

Immer wieder gerne

Sehr schnelle Lieferung und gute farbe

Besteld en 2 dagen later bestelling aangekregen. Perfecte service.

Via dutchheadshop kan je hele handige dingen bestellen. Niet een te lange bezorgtijd ondanks deze corona tijd. Goeie service

Pakje kwam op tijd aan en in een net doos zonder reclame erop. Alle producten zaten er ook in

Had mijn bestelling gedaan en de volgende dag binnen gekregen en natuurlijk werd ik overal duidelijk over geïnformeerd

Snelle verzending, helemaal top.

Sehr gute Produkte, schnelle Lieferung

Jederzeit zufrieden!

Pakketje ontvangen en goed tevreden!

Ik had mijn pakketje besteld en het duurde heel lang voordat ik hem binnenkreeg, meerdere keren postNL gebeld en die was mijn pakketje verloren. Nieuw pakketje verzonden door de vriendelijke klantenservice van DutchHeadshop. Daarna volgende dag mijn pakketje binnen gekregen.

Prima aftersales

Goede prijzen en communicatie met de servicedesk. Extra Informatie per mail na ontvangst order.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk