Goede ervaringen

Al langer klant maar tot nog toe geen klachten !

Alles dik in orde, beveel deze shop van harte aan

Sehr schnell geliefert.

Alles super. Meine Wünsche offen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte levering

Besteld en de volgende dag in huis

Snelle levering, zeer tevreden!

Bestelde producten werden snel geleverd. Dutch Headshop is een aanrader! Ik ben zeer tevreden.

perfect

mijn bestelling werd perfect geleverd

Great.

Fast and good customer service, fast and good delivery. Simply a perfect shopping experience

Beste Informationen und bester Service!

Die Lieferung war prompt und der Kontakt immer direkt und schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, lage prijzen

Mijn ontmoetingen met DHS zijn altijd erg positief geweest. De service is fijn. De verzending is snel. Kennis over de producten is uitgebreid. De prijzen zijn laag.

Perfect en correct

Vanavond besteld morgen in huis goed verpakt kan niets negatiefs bedenken dus een dikke 10

Super goed en snel

Ik bestel hier regelmatig en altijd super!

Super snelle levering

Een correcte shop zeer vriendelijke mensen die je snel verder helpen en vooral zeer snelle levering!!! Toppie

Fijne producten en snelle levering. Ik vond de doos waarin het bezorgd was alleen erg groot, die had wel wat kleiner gekund.

Snel en goed geverd

Was eerste keer en was snel en goed geleverd en content van men producten

Fijne informatie over de producten, goede prijs.

Bestelling geplaatst, na uitgebreide info te lezen. Bestelling was er redelijk vlot aangezien corona tijd. Product bevalt goed.

Bestellte Ware kam nicht an

Warte seit 10 Tagen nach Bezahlung immer noch auf die Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Great!

Makkelijk te vinden wat je wenst te kopen.

precies zoals het hoort

ik vond de site makkelijk te gebruiken en de bestelling kwam al binnen 2 dagen binnen (ondanks de vertraagde levering door corona) en alles kwam goed binnen en werkt goed dus niets te klagen :-)

Ga zo door

Goede customerservice

Overzichtelijke site, vlotte levering en goede na-service.

Goede producten en snelle levering

Mijn ervaring is erg goed naar aanschaf van bepaalde producten krijg je ook nog eens per e-mail tips en tricks hoe je het beste de producten kunt gebruiken of benutten.

Je krijgt waar je voor betaald

Tevreden met de bestelling en snel geleverd

Goede service, snelle levering

Rapide

Livraison rapide Bonne qualité

Snel, goede service en vertrouwd.

Alles kwam snel binnen, duidelijke communicatie over de levering en verder voelt het goed. Ook de producten zijn van goede kwaliteit!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk