steeds correcte producten, kwaliteit en snel geleverd

Geweldig!

Ik koop hier al heel lang me spullen altijd super goeie kwaliteit en gaat lang mee. Snelle levering en ook onherkenbaar binnen. Super!

Alles soepel, compleet, geen issues

Fijne website, snel bestellen, betaling snel verwerkt, bezorging optijd met GLS, goed product

Handige rokerswaren en toebehoren

Altijd goede waar en zeer snel geleverd

Alles bestens!

Schnell und problemlos!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helaas was het al kapot bij aankomst .

Bij open maken van het pakket, kwam het product al kapot te voorschijn

Het product kwam aan. Heb het uitgepakt en wilde het uitprobeeren tot mijn spijt moet ik zeggen dat het niet werkt het tabak kwam aan de zijkant eruit. Heb meerdere filmpje op YouTube bekeken en ik doe niks fout/kan weinig fout gaan. Dus ik ben bang dat het defect is. Ik zal het binnen kort opsturen. Jammer want las heel veel goei reactie over dit product.

Snelle levering, goede kwaliteit en een nette prijs!

Ik heb een aantal kruidenmix besteld en deze werden erg vlot geleverd (zelfs in coronatijd!). Producten zijn van goede kwaliteit en ook de info op de website is duidelijk. Ik bestel hier sowieso vaker!

Snelle en goede service en ook nog eens een prima prijs

Zeer tevreden over mijn bestelling; goed ingepakt en snel geleverd. Zeker aan te raden!

Sehr gute und schnelle Bearbeitung

Immer wieder gerne

Zeer goede leverancier

Perfecte kwalitatieve levering,en zeer goede service.

Livraison rapide

La livraison a été très rapide super content

Amazingly quick delivery!

My order came in 5 days from the Netherlands to Finland! I was positively surprised by that. I’ve been very happy with Zeus Arc GT and would recommend it for everyone looking for a good small vaporizer :) I love how easy it is to use but quality seems excellent.

Makkelijk en snel voor een goedkope prijs, veel plezier van gehad

Lekker snel

Goede ervaringen.

Prima levering

Levering volgens afspraak

Als Neukunde überrascht von Schnelligkeit und Qualität

Habe gute Produkte in rascher Zustellung erhalten. danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

een groeiend sprookje waarin groeiende beloftes aaneengeregen worden... die zich laten oogsten

Met mijn huurhuis heb ik 0 kans op tuinweed gelukkig vond ik de xxxxxxx bereidt om ze in haar 'eigen huis tuin' water te geven. en na twee maanden hihi :) wat een weed prima

Geweldige trip gehad!

Ik heb de Hawaï truffel genomen. De truffel was zeer en zeer goed. Ik denk dat ik in 3.5 4keer op vakantie ben geweest. Zo lekker was het!

Katastrophal verpackt

Die Fläschchen ohne einfach nur in einen alten Karton gepackt und zugesandt So geht das nicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Redelijk goed

Mijn eerste ervaring was redelijk goed. Bij de eerste bestelling was een klein foutje met een product dat ik had besteld maar ik was daar niet meteen ontevreden voor. Jullie zijn goed bezig, doe zo voort.

Uitstekende klantenservice.

Op de site werd direct goed duidelijk gemaakt wat je nodig had. Makkelijk en snel besteld. Ook de levering ging vlotjes en ik kreeg direct info via de mail hoe ik mijn producten het beste kon verzorgen en laten groeien. 1 zaadje kwam echter niet uit maar na kort rondsnuffelen op de website las ik dat dat vaker voorkomt. Zelfs is er garantie voor het niet ontkiemen van je zaadje al weet ik niet meer of dat vooraf extra kosten meebrengt of niet.

Bestellen, levering, alles perfect

Alles is perfect geregeld. Ik heb de zaadjes ontvangen in Portugal. Nu nog wachten op de zomer.

Vlotte en vriendelijke samenwerking, goede kwaliteit

Duidelijke vlotte samenwerking Correcte afhandeling van de bestelling en goede kwaliteit

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk