Kijken bestellen mail bevestiging En in de brievenbus Niks op aan te merken Top service En snelle service en levering

Alles immer super!

Schnelle Lieferung, gute Verpackung und gute Ware. Bisher immer alles top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

ruim assortiment en snelle verzending

Goede Webshop met goede prijzen en top klantenservice!

Helemaal Top!!

Snel en vlotte levering na het krijgen van de betalingsbewijs

Eventjes moeten wachten op het betalingsbewijsje na eens een berichtje gestuurd te hebben naar het whatsapp nummer kwam dit zeer snel in orde en na 2 dagen hadden we mijn producten al in huis ! Toppp

Goederen niet geleverd

Er ontbrak aan mijn bestelling 1 product, teleurgesteld, Update, product netjes nageleverd, super, bedankt

Snelle levering, geen enkel probleem gehad

Alleen positief

Top producten, top service

Niet discreet

De pakketten van deze firma worden niet discreet verzonden!

De greengo vloei is de beste vloei die er is. Snelle levering

Snel geleverd, product zoals omschreven

Tevreden

Snelle levering goeie producten en de beste kwaliteit de beste wietzaden en makkelijk ontkiemen

Ik had 6 wiedzaadjes besteld en waren binnen 2 dagen Al binnen. En ze zijn allemaal uitgekomen met hoge opbrengst! De beste prijzen en de beste kwaliteit!! De truffels zijn ook snel binnen en erg snel klaar!!

heb gekregen wat k voor ogen had

excellent service

even with all this covid-madness my order came in just two days after placing the order. and i'm not living in the same country. i'm a very content customer.

goede artikelen

snel en goed verpakt geleverd,vaste klant er bij!

zaden besteld, ruime keus met goede beschrijving er bij. bestelling werdt snel en heel goed verpakt geleverd. dank u. nieuwe klant er bij.

Heel veel keus En een snelle levering

Snel en goede service.

Snelle levering. Alles prima in orde.

Goede kwaliteit

Goede snelle service

Perfecte service, pakketjes komen snel binnen

Topfirma

Netjes geleverd, geen gezanik, vlotte betaling, goede produkten.... Wat wil je nog meer ? In NL zeggen ze 'toppie!'

Prima bedrijf

Snel en discreet geleverd. Producten prima en assortiment uitgebreid.

Naservice not done

Levering goederen ok per vergissing artikels besteld die onnodig zijn wacht al een dag of 10 op retourformulier om ze te kunnen terugsturen klantendienst niet te bereiken via WhatsApp

heel toegankelijk via site

Ik had een vraag en ben daar goed bij geholpen. De bestelling werd meteen verstuurd en kon zo supersnel geleverd worden.

Helemaal toppie, snel bezorgd, goed verpakt, enz., enz.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk