Alles richtig gemacht

Schnelle Lieferung, gute Preise, gute Ware

goede online shop

heb paar x truffels besteld voor goede prijs en snelle levering

goede kwaliteit

goede kwaliteit van het product! Helpt goed om jointjes mee te draaien, ik ben super tevreden.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede spullen, snel geleverd

Geweldig mijn favo Headshop

Parfait

Com parfaite

Altijd op tijd en correct

Herbs of the gods is zeker een aanrader om te chillen .

Top winkel spullen snel en een top klantenservice

Super ervaringen. Mn bestelde spullen altijd op tijd, En wanneer ik een probleem heb staat de super vriendelijke klanten service voor me klaar wat een lieve vrouw. Top winkel!!!!

Snel, goed ingepakt. Toppie!

Snel, goed ingepakt. Toppie!

Ruime verrassende keuze, snel bereikbaar en vlug geleverd!

Gevonden wat ik zocht. Toen ik belde over de levering werd er snel opgenomen en mijn vraag werd netjes en duidelijk beantwoord. Ook was het snel geleverd.

Top site

Snelle verzending en leuke producten, maaaaar wel duur

bien

bonne qualité

Snel en betjes bezorgt, grandioos apparaat

Goede informatie snel en netjea bezorgt

Prompte Lieferung gute Qualität

Am Shop und der Produkte gibt es nichts auszusetzen wäre aber schön wenn PayPal als Zahlungsmethode mit aufgenommen würde

wie immer alles bestens

keine Einwände, schnell - kompetent...nur vom feinsten

alles ok

reibungslose lieferung

Al jaren goede ervaringen

Assortiment is prima en levering altijd snel. Vandaar al jaren trouwe klant :-)

Snelle service, uitstekende vaporizer

Net geen vijf sterren omdat de oplader die erbij zat niet in een gewoon stopcontact past. (niet vergeten erbij te kopen!) Maar ontzettend snel geleverd, slecht één dag naar België, en de vaporizer doet het echt prima. Aanrader!

Schnelle Lieferung, sehr gute Produkte.

Alles bestens, allerdings hätte ich mich sehr gefreut, wenn ich nochmal so einen tollen Kugelschreiber als Geschenk bekommen hätte.

Sent broken items

Ordered what appears to be a plastic unit for filling cones but in reality it is some cheap polystyrene foam with a big chunk broken off it Returned immediately but no refund received.

Vlotte levering

Levering was vrij snel alleen spijtig dat 1 van de 2 pijpjes een barst vertoonde

Perfecte service

Prima producten en perfecte klanten service. Ga zo door!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk