top service

altijd tevreden

Alles wunderbar. Schnelle Lieferung.

Immer wieder.

Ervaring altijd goed geweest... zo ook nu echter duurde het nu n werk voor ik m'n spulletjes had....

Rapide et discret très bon rapport

De bonne qualité depuis plusieurs années jamais déçu

Wie immer ... einfach gut!

Ich habe nun schon einige Bestellungen bei "Dutch Headshop" gemacht. Die Bestellung wurde stets schnell verarbeitet und schnell versendet. Ich werde wohl auch in Zukunft hier bestellen. Probleme traten keine auf. Ein großes Danke an Dutch Headshop!

Supersnelle verzending! Prima prijs/kwaliteit verhouding. Super tevreden over mijn bestelde producten. Kan dutch headshop alleen maar aanraden!

Snel en efficiënt

Uitstekende service, alles in orde

Zeer snelle service en je wordt altijd up to date gehoudeen. Op deze site ga ik nog meer bestellen

Aanrader? Zeker, en super snel met levering.

Besteld en de volgende dag geleverd en dan nog op 31 December. Super and happy new year. ;)

Snelle levering goeie website.

Goed en snel

Ik kreeg mijn bestelling erg snel zelfs tijdens de drukke feestdagen. De truffels waren goed, 9 gram was te veel voor mij

Levering zelfs met kerst binnen 1 dag!

Einfach nur Top.

Sehr schnell und seriös und das ist wichtig. Probleme, sollte es welche geben, werden sofort gelöst. Absolut zu empfehlen.

Service professionnel et produits de qualité

J ai commandé deux articles et ils sont arrivés bien emballés dans les délais prévus alors que nous vivons le covid et en plus c était pendant les fêtes! Je recommanderai bientôt

Lieferung nach Österreich top

zum Produkt kann ich noch nichts sagen

Prima producten en goede levering

Cbd olie helpt mij om mijn gewrichten wat relaxter te maken. Ik voel mij er heel goed bij en heb meer energie.

First order

The Greengo grinder is the best purchase I have made recently. It is light and handy but powerful. And The best is really super fast delivery! Thank you!

Snel, kwaliteit, vriendelijk

Goede en aardige service, snelle levering en kwalitatief gezien goede producten.

Prestation Parfaite

De la commande à la livraison tout est facile et rapide. Rapport qualité prix incomparable ! Dans ma famille on commande depuis plusieurs années et on est tout d’accord ce site est l’un des meilleurs

Goeie snelle service

Goeie klantenservice en uiteindelijk een goed product. Bedankt voor de goede service

Prestatie gericht

Koop al jaren op jullie site en zelfs nu met lockdown krijg ik alles binnen Prestatie gericht

Om 23:40 wat besteld, volgende dag om 12:00 in huis.

Na 2 weken nog steeds niet binnen

Product zelf al vaker gebruikt en werkt prima. Alleen nu voor het eerst besteld via deze site en na 2weken heb ik nog steeds niks binnen

Al een week niks gehoord

Ik heb zo'n anderhalve week geleden diverse producten besteld via deze webshop en heb nog niks binnen

Ongelooflijk aanbod en geweldige service

Ik bestelde enkele zaden bij Dutch Headshop en ondanks de enorme online kerstdrukte, kreeg ik ze al twee dagen later in mijn bus. En daarbovenop nog een mailtje met extra uitleg hoe die zaden te kweken!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk