Excellente service

Excellente service

Snel en discreet.

Zeer tevreden over jullie levering. Snel en discreet.

Absoluut geen klachten over de levering.

Zeer overzichtelijke website met goede filter functies en een erg goede blog gedeelte. Ik heb pas een keertje iets besteld maar vind het prima dat achteraf nog e-mails binnen komen met een licht persoonlijke touch. Ben erg tevreden. Ga zeker vaker iets bestellen. Groetjes, Norbert

Alles in allem,rundum perfekt

Das erste mal bestellt,und mit allem super Zufrieden..Sehr schnelle Lieferung,und Top Ware. Werde nur noch hier bestellen.. Lg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ruim aanbod. Snelle bezorging. Prima klantenservice

Diverse artikelen besteld, Duidelijke omschrijving en uitstekende kwaliteit

Ik heb kruiden gekocht om daarmee mijn joint te draaien. Ik wil geen nicotine meer. Ik kocht pink lotus en Scullcap. Die meng ik met mullein en mint en natuurlijk cannabis. Heerlijk roken.

Prima service alles is steeds in orde.

Ik krijg wat ik bestel binnen een aannemelijke termijn. Bedankt

Helemaal goed!

Goede service! Goede producten. Kan niets anders zeggen, helaas. ;-)

Super snelle levering

Ik had een bong besteld en 1 onderdeel was kapot gegaan tijdens de levering. Toen ik naar de klantenservice belde en het probleem uitlegde, hebben ze gelijk een nieuwe opgestuurd die de volgende dag al binnen kwam.

Kleine opbrengst en 2 van 5 juist ontkiemt

Ik heb er 2 neergezet om te starten die hadden problemen met de groei. Worden maar 70 cm +-. Nu heb ik de overige 3 zaden willen ontkiemen komen er 2 niet uit en de derde wel een bruin worteltje van 2 mm. Ik heb de klanten service dit laten weten maar doen er niks aan omdat ik geen foto heb gemaakt. Ik ben hierna klaar met dhs

Uitstekend werk!

Elke bestelling werd netjes geregeld en op tijd verzonden. Het wekelijkse mailtje met tips en tricks zijn ook handig!

Altijd goed spul

Zelfs als een apparaat niet werkt zoals het moet nemen ze hun verantwoordelijk. Verder nooit problemen met wat voor aankoop dan ook!! Top zaak ook met alles uitleggen.

Super goeie producten tege scherpe prijs. Goeie service!

Goede service en een top product

Na het bestellen van het product op de goedwerkende website, kreeg ik al snel een bericht dat het product is afgeleverd. ik zat helaas op dat moment in quarentaine dus ik kon het niet ophalen, dus het pakketje werd retour gedaan. Maar na slechts 1 mailtje naar de klantenservice werd het opnieuw verstuurd. Geweldige service. Dank jullie wel.

alles correct en snel geleverd !

Leveren zoals het hoort.

Fijne website, snelle levering en goede producten.

Snel en perfect in orde

Snelle levering en mooi produkt . Werkt perfect . Zeer tevreden .

altijd snelle levering

altijd goed verpakt en snel geleverd

Niks te klagen

Snelle levering, goede producten en nog wat extra gratis dingetjes erbij gekegen. Top!

Uitstekend!

Alleen maar positieve ervaringen.

1 vd best online grow/smartshops

betere shop voor seeds, smoke stuff, accessoires super service en topproducten _ goed contact met werknemers en de beste cbd oliën

Toller, verlässlicher Service

Alles super einfach, gute Produktbeschreibung, schnelle lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

good product, bad delivery system

The vaporizer is good, but the delivery was a bit of a pain. The shop passed the wrong address to the delivery and GLS was not able to deliver it. I had to go to the deposit and retrieve it by myself.

• Would you recommend us? No

Bestelling wordt snel geleverd, ook in Duitsland waar ik woon. Bij telefonisch contact met Bianca wordt je altijd vriendelijk geholpen. Dus bedankt voor de goede support.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk