Slecht nog steeds niks ontvangen

Ik heb al meer dan een week geleden iets besteld wat nog steeds niet binnen is, graag me geld terug of nieuwe zending!

Geweldige service!

Ik geef een 10 omdat alles top geregeld is. Van levering tot aan gebruik. De verzending gaat snel, je blijft op de hoogte door de track & trace code en, indien je problemen ondervindt, kun je o.a. een whatsapp berichtje sturen. Heel tevreden dus!

Top. Wordt heel snel geleverd en zeer goed verpakt.

Top bedrijf. Snel geleverd en netjes verpakt

Très bien, tout est parfait, rapide...

Parfait, je recommande

Bonne

Sérieux

Duidelijke informatie en lekker snel geleverd

De informatie over de producten is altijd heel erg uitgebreid en duidelijk. De producten worden goed verplakt en snel verstuurd.

uitstekend!

Snel geleverd . Werkt goed, joint draait mooi en goed. Wel is de prijs/kwaliteit erg slecht, ruim 15 euro voor een stuk plastic en helaas wel slechte kwaliteit. Matje van apparaat wordt snel vies en scheurt. Nieuw matje instaleren is een ramp, appraaaat met pin breekt snel en dan heb je toch weer een comleept apparaatje nodig. Je blijft het opnieuw kopen , de kwalitieit MOET beter. Ik vindt dat ik een gratis, nieuw apparaat verdien.

Goed verpakt

Moet het nog doen

Netjes verpakt snel geleverd Leuke aanbieding

Goed product ,snelle levering

Ik bestel al jaren mijn CBD olie bij de Dutch Headshop. Altijd tevreden over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijke website. Altijd een snelle levering. TOP!

Super snel geleverd

Ziet er goed uit

Had alleen geen uitleg erbij maar kon dit wel vinden op de website

Cool but delivery was 2 weeks

Great customer support

Goede en snelle service!

Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Altijd Snel geleverd...

Goede prijzen,ruim assortiment en altijd snel geleverd!

Nog te kort om te beoordelen

Uitstekende service

Het bestelde pakje werd geleverd zoals voorzien. Tevreden klant.

Leider keine Beschreibung dabei

Hat bei meiner Bestellung leider keinen Beschreibung dabei aber sonst zufrieden

Makkekijk, snel en betaalbaar!

Filteren is heel fijn, kan precies mijn budget aangeven en dan krijg ik de juiste spullen onder de prijs die ik invul. Snel betaalt en snel is huis.

Precies wat ik besteld had, snel geleverd helemaal top

ordered, paid, was delivered in good state

Another good online shopping experience.

Goede service!

2de keer dat ik iets bestel. Alles is goed verlopen, zonder enige probleme.

Goede snelle levering

Besteld volgende dag meteen bezorgt, erg tevreden.

Uitstekende ervaring

Goede beschrijving perfect product doet wat het moet doen ik wil het iedereen aan bevelen

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk