Ik ben zeer tevreden over eigenlijk alles .

Top web site

Goede service, en snelle levering, vertrouwde web site

Alles verlief schnell und unkompliziert zu meiner vollsten Zufriedenheit.

Die Bestellung geht sehr einfach und die Produkte werden schnell geliefert, was will man mehr.

Goede kwaliteit & snel!

Eerder bij andere Smartshops besteld en onlangs voor het eerst bij Dutch Headshop. De prijzen zagen er goed uit dus de gok gewaagd! De bestelling was er heel snel en het product was erg goed! Dus ben zeer tevreden en ga binnenkort zeker weer het eea bestellen :)

top snelle levering

prettig bedrijf snelle verzending

Snel, makkelijk en goed

Hemp wick besteld voor in mijn DynaVap. Super snel en eenvoudig in het bestellen! 3 dagen later (weekend ertussen) binnen! Nu dampen de moonrocks fantastisch

Alles perfect zoals het moet

Heb cones en conesvuller enzo gekocht en ben er heel heel blij mee door ziekte is het zelf rollen moeilijk geworden en dit is de oplossing ik mijn medische cannabis toch ken blijven roken want heb de thc en cbd noodgedwongen van de wietplant dus ja en smoor veel dus heel blij echt waar ,was even de kluts kwijt toto ik dit zag ,cones en je moet ze gewoon vullen en aanduwen en klaar makkelijker kan niet en de dage rna had ik zelf al ,hele snelle levering altijd al gehad als ik bij jullie bestelde echt chapeau en die zo voorts en ik blijf zeker bestellen ,dank u

Prima shop, duidelijk en eerlijk in alles en leveren snel je bestelde goedje, kunnen veel websites een voorbeeld aan nemen.

Top grinder

Deze grinder is ontzettend fijn, hiermee maak je de wiet ontzettend klein. Makkelijk in gebruik dus helemaal puik.

Hier is het aangenaam winkelen

De website is duidelijk en overzichtelijk. Goede productinformatie, tips en advies. Er is keuze genoeg, en de prijzen zijn netjes. Bestellen en betalen zonder problemen. Netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Verkooper zeer behulpzaam bij vragen

Krijg netjes antwoord bij vragen (bvb WhatsApp)

Quick and reliable company, absolutely recommended.

N/A

Good experience with the shop and customer support.

Ordered on the wrong house number, mailed them, got a quick response and they where able to deliver at the correct adress. Very happy for the kind, good and quick service! The solo 2 and their grinder do the job,...real good :-)

Livraison rapide, mais déçu de la qualité des produits

La description des produits sur le site et ce qui est livré ne correspond pas du tout ! Relaxant, effets narcotiques et euphoriques... etc. en aucun cas !!! Je ne suis pas satisfait. Désolé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer compleet en alles zag er prima uit

Zeer divers pakketje besteld maar alles was prima. Ruim aanbod en netjes geleverd.

Doet wat beloofd is

Goede discrete levering

Betrouwbaar

Bij een vraag wordt er snel en adequaat gereageerd. En de verzending wordt snel en onopvallend gedaan. Fijn dat er zulke goede info bij elke plant staat.

Tevreden

Tevreden

Alles was goed gegaan met de bestelling maar er stond geen naam op mijn pakket.

De bezorging was erg snel en discreet, alleen hadden jullie geen naam op mijn pakket gezet waardoor de verkeerde mensen mijn pakket hebben opengemaakt wat erg vervelend was en voor wat onnodige problemen heeft gezorgd.

uitstekende afhandeling

Snelle levering en qualiteit.. Niks om over aan te merken precies zoals alles moet gaan.

De zaadjes doen wat ze beloven

Snelle levering mooie zaden en een heerlijk rokertje Super gezonde planten

uitstekend

correcte levering,zaden zijn van kwaliteit ik zou zeggen niet twijfelen KOPEN

Paar keer hier nu wat besteld. Elke bestelling was compleet/goed verpakt en snel geleverd. Genoeg keuze en prima prijzen. Top ga zo door!

Prima assortiment, snelle levering

Black Friday korting werd toegepast en het product werd snel geleverd.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk