Goede webshop

Snelle levering Fijne service !

Supersnel!

En goede kwaliteit

Top bedrijf

Dutch headshop krijgt gewoon dikke tien van mij

Guter Service

Schnelle Lieferung. Gute Beschreibung der Produkte in ihrer Wirksamkeit.

Altijd goed

Ik ben hier al jaren klant. Fijne toko. Snelle verzending, alles altijd netjes verpakt, niets te klagen.

Alles bestens , top Ware

Fantastic

Easy to use and clear site

Prijzen ok. Klantendienst top.

Dankzij snelle reactie van de klantendienst is mijn pakje niet blijven steken/verloren gegaan.

Altijd top spul

Nog geen slechte ervaringen bij Dutch head shop

Immer schnell und gut!

Jede Bestellung wurde schnell und korrekt geliefert. Einmal musste ich Kontakt aufnehmen, da ich meine Bestellung nicht absenden konnte. Ich bekam umgehend eine Antwort und dann hat alles wieder geklappt. Auch die Auswahl, die Qualität und die Preise sind sehr gut! Immer wieder gerne!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service en discreet .

Snel geleverd en goed product ontvangen

Eerste keer besteld hier en een goede ervaring opgedaan. Product snel, compleet en onbeschadigd ontvangen.

Helemaal top

Helemaal top heb al verschillende keren iets gehaald bij dutchheadshop laatst nog. Wilde even zeggen hoe goed ik de producten vind en ze werken meer dan prima ik geef deze shop een 10++. Helemlaal top ik heb geen tips meer.

product goed

alleen gratis goodies niet gezien. die pers was mn doel die is geslaagd

Snelle en vlotte levering

Heb een trident van raw besteld bij dutch deadshop. Ik had hem in deze coronatijd na 2 dagen in huis. Alles verliep vlot en ik had geen problemen.

Goede kwaliteit

Zeer Goede Kwaliteit En Snelle Bediening. Zoals het hoort!

snelle levering en goede service

Had de laatste keer dat er iets niet goed was met mijn truffels en kreeg toen een nieuw pakketje toen ik dat had aangegeven. Zonder moeilijk doen.

Ruime keuze.

Schnell gut gerne wieder!

Unkompliziert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top service en producten.

Goeie webshop, snelle service en heel goede producten. De kwaliteit prijs verhouding is perfect, had niet verwacht dat ik voor 15 euro zo een top grinder zou krijgen. Ik was aangenaam verrast. Zeker een aanrader!

Gewoon goed

Weer terug bij DHS na jaren bij Azarius ivm verzendkosten en green go vloei

Ausgezeichnete Produktauswahl

Bestellung und Lieferung funktioniert sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke site en keurig geleverd.

Aantal keren wat besteld. Altijd een leuk kadootjes erbij. Kwalitatief goede producten, in twee woorden, zeer tevreden.

Gewoon goed

Snel, netjes, betrouwbaar