Alles prima in orde

Prima service, uitstekend product, snelle verzending, beter kan niet

Snelle levering en direct antwoord op vragen

Niet goed helaas

Vaporizer besteld van bijna 500,00 Nog steeds niet binnen. Zelf moeten achterhalen bij post.nl dat het adres niet goed stond (huisnummer) Nu bijna 1 week later en meerdere malen contact gehad via app. Men moet het nog steeds uitzoeken.. Update 9-12: Vaporizer inmiddels binnen. Na slecht contact via App telefonisch contact gezocht. Bianca pakt het serieus op en heeft het top geregeld. Cijfer bijgesteld naar een 7!

Déçu

Bjr tout d abors j achete des graine 5 de la même sort c etait pas les même oi elle sais pas modifier on ma cependant renvoie des graine et voila 10j j ai commandé des feuilles le collant es deja tout enroulé très très dur de rouler avec cela je vais d ailleur coupe mon compte ainsi que mes amis

• Nous recommanderiez-vous? Non

Supaaaaaaaarrrrrrr

Al diverse malen met de Hollandia een geweldige avond beleefd!!! Ondanks beetje zure nasmaak issie goed weg te kauwen. De trip komt in fases, body, lachen, visuals en muziek is fantastisch, dit is een aanrader!!!! Wij nemen altijd 15gr p/p dan gaatie lekker. Tip: eet op de dag zelf een uurtje of 8 van te voren dan werkt ie fantastisch

Zeer uitstekende service! Zeer snelle levering in België. Nog nooit iets stuk toegekregen en steeds vertrouwelijk

op en top producten

Ik bestel geregeld bij Dutch Headshop. Nog nooit slechte ervaring mee gehad. Al wel eens een zaadje dat niet ontkiemde maar werd mits bewijzen van een nieuw opgezonden. Echt super content . Deze website verdient een Pluim

Uitstekend, zoals verwacht..

Alles super!!

Ruim assortiment en altijd snel hulp bij vragen

Altijd snel antwoord op vragen en daarnaast gewoon snelle levering.

Produkt volgens omschrijving en snel geleverd!

Produkt volgens omschrijving en snel geleverd!

Super levering

Het was snel en goed

Snel, compleet en betrouwbaar!

Mijn bestellingen worden snel verwerkt en had ze de volgende dag in huis. Netjes verpakt, een goed product wat beantwoordt aan de beschrijving en met resultaat. Uitstekende service, en je wordt goed geïnformeerd over de status. Ook de website verdient een dikke 10 en geeft je alle informatie die je nodig hebt.

Topshop

Snelle levering, groot assortiment, fijne site met veel info. Top!

WubbaLubbaDubDub

The costumer service was very schwifty and the products were from exquisite quality. The products showed me that the universe is basically an animal. Thank you!

Bis jetzt immer zufrieden

Guter und freundlicher Kundenservice

Een beetje teleurstellende ervaring

Een dure Zeus vaporizer gekocht met een ijs ding erbij om koele wolken te kunnen blazen. Dat het me dat niet lukt is nog tot daar aan toe. Maar dat ik er voor 7€ een aparter bij moest kopen volgens de site was overbodig. De adapter was voor een ander model bedoeld! Na wat chatten werd er niets duidelijker en kwam de medewerker ondanks dat ze inzicht had in mijn bestelling, niet op het idee dat de adapter overbodig was. Na een klacht via de een mail te hebben gestuurd kreeg ik een sorry. En als ik de verpakking nog niet geopend had mocht ik hem terug sturen.... Natuurlijk was de verpakking open! Ik heb met zes mensen zitten proberen dat ding op die vaporizer te krijgen. Service was het pas geweest als ik gewoon mijn overbodige 7€ terug had gekregen. Nu ligt ie in de vuilnisbak. Ik bestel vaker via deze site artikelen en ik had nooit wat te klagen. Dus aanbevelen? Tja ik moet wat kiezen dus zeg ik ja.

Top product

Goed product, tijdig geleverd.

Prijzig maar goeie afhandeling

Groot assortiment,

Schneller Versand ich bin gespannt!

Das growkit ist nach nur 5 Tagen bei mir eingetroffen. Sieht alles sehr gut aus ich bin schon gespannt auf die ernte!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik had mn pakket de volgende dag al binnen terwijl ik nog laat besteld had. Ook ben ik erg tevreden over de kwaliteit!

Snel en eenvoudig bestellen!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Super schnell, top Kundenorientierung

Rückfrage zu meiner Bestellung wurde direkt und mit einer einfachen Lösung beantwortet. Lösung für beschädigten Artikel schnell und unproblematisch, ich bin wirklich begeistert u kaufe wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nooit geen probleem en als een probleem had kan je ze altijd bellen fantastisch!

all good, goede service!

De Trompet 1715