Almost perfect

The product was as good as expected, and the delivery super fast. I just wish more accessible payment options were available such as credit/debit card. I payed through international bank transfer and the fee was three times more expensive thank the product.

Leuke winkel

Ik heb de mingrow gekocht en ben super tevreden. Mooie opbrengst en praktische growkit. Lekker mijn eigen rokertje. Em super service van dutch-headshop.

Snel verwerkt!

Snelle verwerking... enige minpuntje... dacht een mailtje te krijgen van de bevestiging en dat was niet... op 5dag thuis... thx

Goede kwaliteit, nagenoeg bijna altijd de volgende dag en zo niet de dag erna in huis!

Alles so wie beschrieben, bin super zufrieden

Ich bin mit dem Produkten, der Lieferung und dem Preis zufrieden

Top winkel

Bestel hier wel vaker en gaat eigenlijk altijd goed . Alleen bij laatste bestelling geen spulletjes gekregen krijg je normaal wel

Immer wieder gerne

Tolle Seite

Schneller Versand & total toll eingepackt Bin noch am probieren ansonsten 5 Sterne

Prima shop, snel, discreet en nette prijzen!

Producten worden snel geleverd, discreet verpakt en zijn ook nog eens aardig geprijsd. Nog geen ervaring met de service, maar ook daar heb ik gezien de andere reacties alle vertrouwen in.

top

in één woord top savonds besteld volgende dag al in huis.

Great quality

Super fast and reliable delivery. Thank you

Snelle levering van mooi ingepakte producten (zelfs met een lekkernijtje en staaltje). Zeer tevreden!

Sehr gut problemlose Lieferung trotz den Umständen momentan

Sehr zufrieden guter Shop gute Produkte guter Service

Very Good

Très bon service ! En attente de ma livraison, celle-ci est d'ors et déjà prête dans un court laps de temps ! Merci Dutch Headshop pour votre service et votre qualité !

Ruime keuze en snelle levering. Verder kan ik nog niet veel zeggen, want ik ga ze pas in januari laten kiemen. Op vorige bestelling kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik heb niet voor niets hier opnieuw mijn bestelling gedaan.

Snel geleverd, goede prijs

Snel geleverd, goede prijs

Top service!

Ik bestelde om half 10 's avonds en de volgende dag had ik het pakketje rond 2 uur al binnen. Alle producten prima in orde. Erg goed service dus! Tevreden. =)

Goede ervaring

Snel en goed geregeld.

Alles super schnell und unkompliziert

Alles super

Quick delivery and normal prizes.

?

Snelle service snelle bezorging

Binnen24u de bestelling en de bezorging helemaal top.

Fast and reliable (first purchase)

Arrived faster than expected and well protected. They even sent out my package the morning after I bought it! So fast!

Goede producten, snel ontvangen!

Ik had verschillende producten besteld waar ik heel blij mee ben. Alles kwam snel aan.

Goede producten en levering

Ik had hier vloei en tip gekocht voor de perfect joints erg fijn om mee te draaien en snelle levering. Ik was persoonlijk groot fan van de roze kingsize vloei en de 30cm raw vloei. Dit zou ik zeker aan u aanbevelen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk