Fantastisch!

Vriendelijk, ervaringsdeskundig, informatief en fijne producten.

Sehr freundlich und schnelle Lieferung - Top!

Auf der Suche nach echtem CBD-Öl wurde mir euer Shop empfohlen. Bei dem ganzen **** auf dem Markt kann ich bestätigen, dass euer Öl sehr gut ist. Von dem 20%igen reichen 3x 2 Tropfen täglich gegen Fibromyalgie. Ich werde bald nachbestellen - vielen Dank!

Zeer volledige webshop

Hele goede ervaring met deze webshop. Zeer uitgebreide informatie, en een grote keuze aan producten. De cbd-olie die ik heb gekocht is was goede kwaliteit, en hij doet z'n werk: na 2 dagen gebruik, slaap ik al een stuk beter!

Gewoon super

Snelle levering,

Heel tevreden

Proper verpakt, vrij snel geleverd. Niets op aan te merken.

Helemaal goed altijd

Bons produits

Produits intéressants et variés. Livraison dans les temps.

Rien nul

Nul

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ich kann nicht Klagen, alles war Bestens

Promte, und sichere Lieferung. Aller Anfang ist schwer, da es wenig HILFE und brauchbare Infos gibt.

Top producten en een snelle levering

Email word snel beantwoord, en producten snel geleverd. Prima webshop.

Helemaal top!

Van a tot z verloopt alles prima ! Ik kan op de site alles vind en wat ik zoek, bestellen is top geregeld en je bestelling word discreet bezorgd Kortom ; helemaal top ! Wat ik persoonlijk een leuke toevoeging zou vinden is een mini goodiebag oid, hierin een nieuw of bijzonder productje om eens te proberen. Mensen zijn gek op gratis dingen proberen

Goed omschrijving product

snel geleverd

Zoals altijd snel geleverd.

Fast, discreet and easy to order

My delivery arrived very fast and the packaging was quite discreet. My order was compleet and everything looked great. There was no unnecessary packaging which I liked very much. Would definitely order again!

Snelle levering en prima producten

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Ik had de bestelling al de eerstvolgende dag binnen, sneller dan ik had verwacht. De producten waren netjes verpakt en alles was zoals beschreven naar verwachting. Voor mij voor herhaling vatbaar.

ok, niet meer of niet minder

Ik heb toegestuurd gekregen waarvoor ik de volle pot betaald heb. Verder was/is er niets, geen instructies of handleiding, geen factuur, geen begeleidende boodschap en zeker ook geen extra's, zelfs geen promo.

Snel en goed

Ontving het bestelde in zeer korte tijd. Ziet er mooi en bruikbaar uit.

Ongelofelijk snel bezorgt

Makkelijk en snel

Sehr aufschlussreich Lieferung hat perfekt geklappt

Habe sonst noch keine Erfahrungen gemacht

super snelle levering

Mijn bestelling werd supersnel geleverd. Artikelen, goede kwaliteit kwam overeen met de beschrijving.

Eerlijke prijzen, snelle levering en betrouwbare support bij problemen!

Reeds 10 jaar klant van dhs en nog geen enkele keer werd mijn vertrouwen geschonden. Zelfs bij een onlangs misgelopen levering door BPost, uitstekend geholpen door de klantendienst van dhs! Bedankt daarvoor!

Bestellung wurde schnell bearbeitet und versendet

Growkit kam schnell an, Ob das Produkt auch gut ist lässt sich bald zeigen

super kwaliteit

laatste keer weer besteld , volgende dag in huis altijd lekker snel in huis , wel jammer dat je er geen test zaadje meer bij krijgt zo als in het begin , maar gewoon supper goed te spreken over alles wat ik bij dit bedrijf bestel , en hoop dat nog jaren te doen . dus ga zo door dutch headschop mvg Herman

Uitstekend ervaring

Het is nu een maand of zes dat ik verschillende artikelen bestel op Dutch Headshop en ik ben heel tevreden over de dingen die ik kochtte en in een minimum van tijd kon ik mijn bestelling thuis ontvangen bedankt Dutch-Headshop Mvg Thierry

Top webshop !

De overal uitverkochte dynavap vapcap M rosium kunnen bemachtigen aan een nette prijs . Snel verzonden en goed verpakt . Koop zeker weer als de andere kleuren ook op vooraad zijn :D

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk