Bestelt, en snel geleverd.

top

perfekter service

Prima spul

De joint roller werkt prima

Goede en snelle service en levering. Producten van uitstekende kwaliteit

Commande pas reçue

Ma commande toujours pas reçue... perdu...retard... vol ? Bien à vous

Schnelle Lieferung schlechte Qualität

Samen haben keine gute Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Hele fijne shop

Al meerdere malen besteld, iedere correct geleverd en erg snel.

Top shop

Heb een goede ervaring met dutch headshop. Ik moest wat voeding hebben voor mijn plant en binnen no time had ik mijn bestelling binnen. Al met al een goede shop met snelle afhandeling!

Snel en eenvoudig..

Ik heb mijn bestelling voor iemand anders geplaatst....ja ja dat zal iedereen zeggen! Maar echt..ik woon in Panama en daar heb ik voor iemand de vloei met smaak besteld. Het was er snel..nu maar hopen dat de douane het in mijn koffer laat zitten. Bedankt het was eenvoudig om ze online te bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Leuke en apparte dingen om te kopen

Super goede service en netjes. Wat ik ook zo goed vind is de informatie en uitleg wat iets is en hoe het werkt en waar het vandaan komt. Gewoon heel professioneel TOP ga zo door DHS

Snelle levering en een goed product.

Geweldig!

Lieferung sehr schnell

Vielen Dank für die tolle Abwicklung War das erste Mal das ich so etwas bestellt habe und ich warte jetzt Mal ab wie ich mich allgemein damit fühle Und wenn es gut ist dann bestelle ich gerne wieder

schneller Versand !!!

Alles zu meiner Zufriedenheit !!!

Zeer snelle service

Ik had wat besteld voor mijn zoon, vrij laat in de middag. De volgende dag had ik het al in huis. Het was goed verpakt zodat er niks aan kon komen. Ik ben dus zeer te spreken over de service van Dutchbat Headshop.

Goede ervaringen

Kan geen minpunten op noemen , ruim assortiment en snelle levering !

Good very helpful

Very helpful

Everythink ok !!!

Perfect seler strongly recomemdet !!!

Expérience parfaite

Service rapide excellente qualité je recommande totalement

Snelle levering....maar nooit een gratis presentje!

snel en netjes met handig ontkiembakje

Het was eenvoudig om uit de vele soorten wietzaadjes de juiste voor ons te kiezen door de gebruikte categorieën en de uitgebreide informatie op de website. 1 dag later werden ze in een neutrale verpakking bezorgd. Al jaren goede ervaringen met Dutch Headshop, ze zijn onze favoriet!

Prima snel was mijn bestelling binnen.

Toppers

Zoals altijd netjes verpakt en snel geleverd!

Vol service

Snelle bestelling, snelle levering