Heel tevreden

De bestelling wordt goed opgevolgd en indien iets niet voorradig is, wordt de klant er snel van op de hoogte gebracht. Super tevreden!

expérience très satisfaisante

lorsque vous vendez une pipe, vous devriez fournir au moins un filtre avec de façon à pouvoir la tester dès réception, même si on a commander des filtres avec, mais dans la mauvaise taille, ou si le client n'a pas noté qu'il fallait commander des filtres avec. en dehors de ce détail, excellents produits, et service rapide, je recommande votre établissement. Merci

Makkelijk en snel

Kon mijn product zo vinden en betaling etc ging ook soepel. Bestelling was zo binnen en goede kwaliteit.

Snelle levering, ik heb een perfecte jointdraaier.

Alles ok

Geen enkel probleem

Heel tevreden over zowel product als verzending.

Eerlijke productbeschrijving, betaalbare prijzen en een zeer ruim aanbod van verschillende producten. Ik ontving mijn pakje sneller dan werd meegedeeld. Top service!

Snelle levering, leuke beschrijvingen, goede prijzen,

- snelle levering - beschrijvingen van de producten gaan diep, maar bleken niet altijd even accuraat. - goede prijzen

Vlugge en correcte leveringen , super !

handige informatie voor de beginner , steeds stipte leveringen en discreet , supertevreden .

Correct

Zeer snelle en correcte levering.

Snel, correct en grote keuze

Excellente service en goede waar

Livraison rapide et produits de qualités

De levering is snel goed klantenservice

Ik vond het een goede ervaring en ga zeker vaker hier bestellen, het enige nadeel vond ik dat ik niet kon vinden dat ze via PostNL verzonden en niet naar een algemeen punt maar dit kan aan mij loggen dat ii niet niet heb gezien. De klantenservice reageert snel en is vriendelijk

Voor de eerste keer besteld , na 3dagen al toegekomen

Zeer goed eerste keer besteld en na 3dagen al geleverd , Dus zeer tevreden Grts

Snel geleverd heel tevreden

vind steeds wat ik nodig heb en met een goede sevice erbij.

enkel positieve ervaringen tot nu toe.

4 van de 5 zaadjes zonder problemen ontkiemt

1 zaadje heeft niet ontkiemt helaas

Topkwaliteit en snelle levering

Snelle levering, goeie kwaliteit. Je krijgt wat je verwacht

Maken waar wat ze beloven !!

Twee keer een bestelling gedaan bij deze winkel, en meteen betaald en de dag erna lag de bestelling al in de bus. Deze mensen maken waar wat ze beloven !!! Ga vooral zo door mensen, jullie zijn TOP !!!!!

Klanten service top Kwaliteit van apparatuur erg slecht

Ik heb een joint roller gekocht eerste keer was hij stuk heb heel keurig netjes een nieuwe gekregen maar die was naar twee keer draaien van een joint al gelijk weer stuk vind ik kwaliteit erg slecht maar klantenservice top daar is niks over te zeggen

Uitstekende producten geleverd

Uitstekende producten geleverd. Netjes discreet ingepakt. En ook goed verpakt. Dat laatste wil nog wel eens mis gaan bij online bestellen. ga hier vaker bestellen tot de volgende keer :)

Prima service, goede kwaliteit en altijd snelle levering.

Voornamelijk in de smart shop categorie bestel ik regelmatig truffels of salvia extracten.. Altijd goede service en goede kwaliteit. Double vision zeker een aanrader.

zeer slecht

jullie zijn slecht bezig je hebt mij een leeg flesje geleverd ,kijk onze mailberichten maar eens even na

prim service

prima, snelle levering, gebruiksaanwijzing ontbrak,maar deze staat ook te downloaden op de website

Snelle bezorging

Savonds laat besteld, 9 uur ochtends in huis. Top!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk