Kwaliteit

Snel verzending, top kwaliteit.

Prima shop

Goeie ervaringen! Altijd snel en vriendelijk.

Geweldig bedrijf, goeie informatie en altijd erg snel

Dit bedrijf stelt nooit teleur! Goeie, duidelijke info, snelle levering en altijd vriendelijke klantenservice!

Fijne shop ervaring

Mooie overzichtelijke website. Heb alles gevonden wat ik nodig had. Goeie product omschrijvingen/info. Zeer tevreden.

Goede en snelle levering

Ik denk Dat jullie een vaste klant bij hebben

Zou er zo weer bestellen

Site heeft prettige kleuren, is overzichtelijk, en de korting die je ook al bij kleine hoeveelheden krijgt vind ik super sympathiek!

Snelle levering,goed product.

Zie hierboven.

Verbazingwekkend snel ontvangen

Ik had wat gaasjes besteld, dus dat is allemaal niet zo spannend. Maar ik was ontzettend (positief) verbaasd over dat ik het de volgende dag meteen heb ontvangen! Super snelle levering dus.

Prima winkel met goede helpdesk,

Snelle levering en perfect ingepakt.

Niets op aan te merken. Zo gaat het goed.

Livraison rapide

Un jour l or d une commande je n avais pas reçu d email de confirmation, étant inquiète je suis venu vous parler sur le d'chat est une aide ma aider donné. Très aimable, poli, est à l écoute du client tout étais rentré dans l'ordre 2 jours après comme prévu.

Ich kann Dutch Headshop empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super goed!

Alles ging perfect, van het zoeken naar het product dat ik moest hebben tot de zeer snelle verzending. De site is erg professioneel en vriendelijk in het gebruik, Alles is makkelijk te vinden en het assortiment aan beschikbare producten is enorm! ook de razend snelle verzending en levering op zaterdag was erg fijn. Kortom voor mij geen ander meer! Groetjes, Joep :)

Snelle verzending

De snelle verzending was top , echter het product zelf viel tegen . Alle dopjes waren niet netjes afgewerkt en dichten ook niet goed af (lucht en/of water dicht) . Dit is dus wel een tegenvaller

Top shop

topkwaliteit, goede prijs, betrouwbaar en snel.

goede support via de chat

Een aantal producten besteld om te proberen, hier wilde ik graag wat meer over weten dan de omschrijving te bieden had. Via de chat heel fijn geholpen en tips gekregen over de dosering die waarschijnlijk bij mij zou passen. Ook een aantal links met aanvullende informatie gekregen. Al met al: Top service! (niet te vergeten, volgende dag al in huis!)

Correct en snel geleverd !!!

Parfait

Envoie rapide rien à dire.

over het algemeen goeie zaadjes

als hierboven, alhoewel de opbrengst per plant wel eens overdreven wordt in de tekst.

Essai du Mulungu

La commande et la livraison se sont bien passées. Nous avons été surpris par l'aspect du Mulungu. Nous nous attendions à de la poudre et cela ressemble à du foin. Mais l'effet semble réel après une courte utilisation.

Uistekend!

Snellz levering, goed verpakt, goed product (y)

Mooi

Mooi

Top producten, snelle levertijd.

Herbal spliff mix besteld als vervanger van tabak. Echt een aanrader. Verder is de passiebloem thee ook niet aangenaam en fijn vooraf het slapen.

Helemaal top

Ik kreeg een goede prijs voor alles en het werd snel bezorgd. Ik ben ook zeer tevreden over de producten. Wat ik mooi vind aan deze website is dat de prijs wordt aan gepast naar de hoeveelheden van een product die je koopt.

Happy

Very fast delivery and I am satisfied with the ordered products.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk