Toppp

Top service snelle levering kan niet beter

Niks op aan te merken.

Lekker snel, goeie kwaliteit.

Super ervaring

Snel gelevert en perfecte uitkomst!

Snelste smartshop

Snelste smartshop

Betrouwbaar en hulpvaardig.

Ik ben zelf geen (regelmatige) gebruiker van cannabis en tevens onafhankelijk van enige drugs. Het is voor mij een hobby om een zaadje te zien opgroeien tot een volwaardige plant. Voorheen gebruikte ik wietdruppels om een normale nachtrust te garanderen. Heb een kleine kweekkas gebouwd van action materiaal en het werkt. En Dutch Headshop werkt er aan mee :-) Al met al een fijne hobby erbij. Ik ben autistisch en tevens hoog geleerd, maar zou deze hobby niet willen missen. Heb ik vragen, een uitgebreid mailtje naar de Dutch Headshop. De medewerkers reageren binnen 24 uur of eerder.

Prima apparaatje voor deze prijs

Wou al lang eens dab verdampen als vergelijking met een bubbler bevalt prima klap is wel iets minder hard maar wel lekker.

Snelle levering corona of niet

snelle levering top service

Goede keuzes, snelle afhandeling en leveren van order.

Relaxte web page, makkelijk navigeren. Afrekenen met Ideal. De bestelling werd snel opgepakt en je krijgt mail wanneer hij klaar staat voor verzending, dan is het voor postnl (oid) hoe snel het bij je is. Je krijgt een track en trace nummer. Goed verpakt in anonieme doos. Perfect verzorgt

Letztendlich klappt dann alles

Die Kundenbetreuung ist sehr bemüht

Great Service

Good communication, straightforward website, good delivery time.

Goede snelle levering, fijn assortiment.

Prettige overzichtelijke website met goede producten.

Très aimable

Commande rapide et répond rapidement au mail et bon article commande exacte merci

Snel en netjes

Duidelijk. Snel en gemakkelijk

veel keuze

prijzen zijn goed

Snel geleverd. Goede prijs.

Veel flesjes voor goede prijs.

top shop

Betrouwbare shop sedert vele jaren. Prima service en fijn assortiment voor de tevreden roker/vaporizer. Nooit geen gedoe, what you see is what you get. Keep up the good work Dutch Headshop! Succes gewenst in deze barre tijden!

Geen gedoe, geweldig

Ik bestel, zij leveren

Simpel en smooth

Leuke webshop met veel aanbod, informatieve omschrijvingen en goede service!

Gisteren besteld vandaag in huis ! Zeer snelle service en uitstekende kwaliteit !

Snelle en zorgvuldige verzending.

Snelle en zorgvuldige verzending. Goed (e-mail) contact bij vragen. Hartelijk Bedankt.

Supersnel supergoede kwaliteit geleverd!

Als een van de weinige shops hadden ze het nog op voorraad, vrijdag einde middag bestellen en zaterdag binnen! Aanrader!

Goed product, lekkere trip

Truffels tijdig geleverd, prettige trip gehad

Goede service en snelle levering

Mijn ervaring met Dutch Headshop is dat je goede service krijgt , goede info en snelle levering van je bestelde spullen

Goede service,

Snelle levering en goede service

Snelle levering, vriendelijke service

Vrijdagavond buiten kantooruren de Boundless CFX besteld, zaterdag binnen, maandag genoten. Zeer tevreden over de levering en het korte maar vriendelijk gesprek via Whatsapp. De halve ster die mist komt doordat het moeilijk is om te voorspellen wanneer een bestelling geleverd wordt met de informatie die ik op de website kon vinden. Desalniettemin pakte het voor mij meer dan prima uit.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk