Prima site

Snel en netjes afgeleverd. Ontbrekend onderdeeltje netjes nagezonden.

Goeie schop

Ben altijd goed geholpen geweest en hun huismerkzaadjes zijn toch wel goed en niet prijzig.

Besteld, betaald, geleverd. Top!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Goede website met duidelijke informatie. Snel bezorgd en goede after sale mogelijkheden.

Snel

Binnen no time was de bestelling binnen, echter zonder instructies boekje. Ook werd er niet aangegeven hoe ik het instructie boekje kon krijgen. Ik heb uiteindelijk een bericht gestuurd met mijn vraag. Daar werd mij verteld dat het instructie boekje op de site te vinden was met een linkje daarnaar toe, had wel een beetje vriendelijker gekund vind ik..

Toelichting en gebruiksaanwijzing ontbreken

Ik heb een Paddo Kweekset Golden Teacher (Ready-to-Grow Growkit) 250 cc besteld, maar heb geen idee wat ik ermee moet doen. ik had wel een gebruiksaanwijzing oid verwacht. Nu moet ik het gaan uitzoeken. Bakkie staat al twee weken in de hoek omdat ik daar nog niet aan toegekomen ben.

Goede service en vooral heel snel

Dutch Headshop is een goed en is aan geraden

Dutch Headshop je spullen die je besteld heb je binnen 24 uur in huis en de uit leg van Dutch Headshop is ook goed van mijn verdienen ze een 10 met vriendelijke groet geert

Bin sehr zufrieden und die Lieferung erfolgte ebenso promt

Top.

GEMENGDE GEVOELENS

Ik heb de PAX 2 verdamper aangeschaft. Er bleek bij eerste opening van de verpakking (die nochtans verzegeld was) een kleine beschadiging aan het apparaat te zijn. Het moet waarschijnlijk gevallen zijn voor het werd ingepakt of heringepakt. Of dit in USA of bij jullie gebeurd is kan ik niet uitmaken. Ik dacht: als alles werkt zo als het moet, dan laat ik het zo, het is maar een schram en wat lak eraf. De werking van het apparaat zelf, wel... Het is wennen. Voorlopig heb ik nog steeds de houding van: geef me er toch maar eentje met enkele toetsen, dat krijg ik dan toch nog vlotter aan de praat. Ik heb het één keer aan de praat (of beter aan het verdampen) gekregen. De keer daarop lukte het weer niet. Ik heb de indruk dat je sowieso het hoogste verwarmingsniveau (=niveau 4) moet nemen, hoewel ze in hun filmpjes op youtube aanraden niveau 2 of 3 te nemen. Laat ik het erop houden dat ik het waarschijnlijk wel onder de knie zal krijgen maar alles bij elkaar genomen: had ik geweten wat voor iets die pax 2 is dan had ik een andere vaporiser gekozen. Beste groet, Michel

Bestellen....betalen.............24 uren later................DAMPEN

Prima headshop.

uitstekend

binnen 1 dag in huis

Alles super .

Schnell und diskret.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Traag (maar ook door eigen schuld)

Had een pakketje besteld en per ongeluk mijn oude adres nummer ingetypt, maar de klantenservice was erg traag. Dus bellen als je problemen hebt met vertraagde pakketjes! Voor de rest alles goed en goed personeel omdat ze hun koel goed hebben kunnen houden.

Super snel levering!

alles Top, kann man nur loben, bitte weiter so!! mush love

sehr schöner online shop, sehr tolle produkte, alles wie erwartet, schön und sauber verpackt, gibt absolut nichts zu bemängeln. Thank you for your time, this is all we have and it doesn´t exist stay chubby

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede snelle levering van top producten.

De Trip-E voedingssupplementen in combinatie met de Hawaiian Baby Woodrose zaadjes waren echt een heerlijke ervaring.

Goed betrouwbaar snel.

Goede klantenservice Problemen worden snel opgelost

Mijn mas was zeer tevreden

Snelle bezorging

Heb 3 meter ballonnen gekocht van storz and bickel. Zoals altijd goede en snelle service

Gewoon goed

Duidelijk goede prijs snelle verzending Gewoon top

De cones zijn goed van kwaliteit

De cones waren snel geleverd en goed van kwaliteit. Ik bestelde er 12 en kreeg er helaas maar 10. Maar alsnog een voldoende voor de snelle en goede levering

toppie

Altijd top ..goede zaadjes goede zipp zakjes snelle levering ..in 1 woord top

Goede kwaliteit en snelle levering

Al mijn bestellingen zijn tot nu toe top kwaliteit en authentiek. Ook is de levering top notch. Kan het niet meer aanbevelen! Beste online headshop van de wereld!

Goed!

Zoals altijd: correcte afhandeling, snelle verwerking en duidelijke communicatie. Bedankt!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk