toch erg snel ontvangen, zelf als de post niet meewerkt

na bestelling een link naar track and trace komt het pakket niet aan. ik de link wel maar in mijn brievenbus niet. Nadat ik dit heb aangegeven en een formulier heb ingevuld de bestelling alsnog binnen een week binnen! er goede service!

heel goed

voor de eerste keer te bestellen was alles heel snel en in orde ook vragen worden snel beantwoord

Snel levering. En kwaliteit

Very good!

Goede opbrengst!

sehr gut

Ich habe immer sehr gute Erfahrungen gemacht

Snelle en goede levering van geweldige kwaliteit!

Geen enkel negatief ding. Levering was snel en de kwaliteit van de producten zijn super!

Probleem loos

Wat ik heb besteld altijd keurig geregeld, toppie.

Vip treatment

Grinder werkt perfect Paddo's subliem

snelle levering cbd olie 5% van cibdol

al heel lang bestellen wij cbd olie 4% van cibdol bij dhs. normaal gesproken 50 ml, 4% maar de vorige keer was alleen de verpakking van 30 ml, 4% met korting te verkrijgen... ditmaal was slechts de verpakking van 10 ml, 5% wel met korting verkrijgbaar, 10 stuks besteld en benieuwd of we met minder druppels toekunnen....vanwege 5 ipv 4%. we zijn verder tevreden over de afhandeking bij dhs.

Gewoon goed en duidelijk

Professioneel en leuke spulletjes te koop in de smartshop.

Snel en vriendelijk klantcontact

Ik was een foutje gemaakt bij de bestelling. Toen ik daarover mailde werd dit direct op vriendelijke wijze opgelost.

Paket is niet gekomen

Ik heb een pakketje bij jullie besteld maar de bozergen heeft zogenaamd niet kunne bezorgen want niet kan vanwege feit dat dat ik aardig wat huisgenoten heb en altijd iemand thuis is. En mij is nooit factuur opgestuurd of mij duidelijk gemaakt dat bezorgen niet gelukt is.

Goede producten en snelle levering! En je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Een aanrader.

Snelle levering. Een aanrader

uitstekende producten en snelle levering

ik bestelde de atlantis truffels en ze kwamen de volgende dag al binnen. wel iets minder dat mijn moeder het pakketje had geopend, omdat ze dacht dat het pakketje van haar was. flinke discussie daardoor hahaha. maar verder goede snelle levering met top producten. ga zo door!

Snelle Top Service

Snelle levering,heb je vragen worden snel via WhatsApp beantwoordt!! TOPPIE

Great service

Snel, vriendelijk, profi, alles wat je wilt!

Ongelooflijk professionele winkel, en zeer klantvriendelijk!

alles top, al jaren, van bestelling tot brievenbus! En klachten worden super afgehandeld. TopWebShop

Nu voor een 2e keer hier besteld en lekker vlot verzonden niks op aan te merken!

Ik heb mijn bestelling zeer snel binnen gekregen (zat 1 dag tussen het bestellen en het binnenkrijgen) met een discrete verpakking. Voor de rest topservice, niks op aan te merken.

Toppers

Snelle levering, overzichtelijk webshop. Word goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Mooie producten. Alles om een luie smoker nog luier te maken haha. Ik draai nu met minimale moeite. Cones, een grinder en een joint maker. A heaven for smokers.

Snel en precies

Niet aan toe te voegen ,gewoon prima service !!

Geweldige service wij gaan vaker hier bestellen !

Super !

Snel geleverd , goede klantenservice en superleuke cadeau'tjes 10/10