Snelle prima levering

Producten zijn zoals beschreven en worden snel geleverd.

Een aangename ervaring

Snelle levering, prijs/kwaliteit super, duidelijke communicatie en advies.

Erg correcte en vlotte service

Eenn duidelijke omschrijving van de producten op de website en een erg correcte en snelle bezirgen van de bestelde producten.

Goede service. Redelijke prijzen. Snelle levering.

Altijd snel geleverd, zonder problemen

Snelle en correcte levering

Snel en makkelijk en veel keuze.

Bij Dutch Headshop is het winkelen top

Fantastisch producten

Uistekend

Ik heb de slx grinder besteld. Grinder werkt zoals behoren. Werd dag na bestellen geleverd en de grinder was nergens anders goedkoper, super deal dus.

Super service!

Snelle levering van de bestelling. Product was defect bij binnenkomst, de volgende dag was er al een nieuwe pakket onderweg. Jammer genoeg hebben ze niet overall van zulke klantenservice gehoord. Aanrader en mij zien ze terug voor een volgende bestelling.

Günstige Preise und schnelle Lieferung

Ich bestelle hier schon seit 2017 und bin immer sehr zufrieden.

Sneller en goede levering

Goede prijs- kwaliteit verhouding, duidelijke omschrijvingen van producten en snelle levering. Ben heel tevreden

excellent service !

ultra fast delivery, all items well packed and protected

Uitstekende service

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier besteld heb. Helaas kwam mijn Mexican kweekset beschimmeld binnen, ik legde contact via Whatsapp en er was binnen enkele minuten al een oplossing geregeld. Uitkomst was een nieuwe gratis set die ook nog eens kosteloos de volgende dag al werd bezorgd. Kortom, Uitstekende service!

Snel, netjes en goedkoop: wat wil je nog meer?

Super goede ervaring met DHS gehad. Prijzen zijn interessant, zeker gezien de staffelkortingen. Bovendien een mooi een breed assortiment. Het verzenden ging erg snel en idd discreet zoals beloofd. Ik ben hartstikke tevreden en kom hier zeker vaker terug.

Alles perfect bezorgd.

Altijd goed!

Producten altijd snel in huis. Laatst Wiet Microscoop LED (Black Leaf) 60x defect ontvangen. Vervolgens volgende dag een nieuwe toegestuurd gekregen. Goede service! Mara

uitstekend

super

Ich bin sehr zufrieden

Bestellung ging sehr schnell das Produkt die kratomm Kapseln sind allerdings nur durchschnittlich

Alles bestens, gerne wieder!

Gute Ware, schnelle Lieferung!

Snel en goed

Bestelling was er supersnel. Leuke producten hoor.

Goede producten en snelle bezorging

Goede producten en snelle bezorging.

Tof

Mijn joint roller is the bomb

Mijn Futurola joint roller doet het goed, alleen jullie aanstekers zijn een beetje slecht. Blijft heel kort aan en heeft weinig fuel.

super snel geleverd en goed verpakt

super snel geleverd en goed verpakt