Super fijn

Altijd snelle levering en altijd goede voorraad

Snel en vriendelijk

Makkelijk besteld, snel geleverd. Vriendelijk contact gehad ook!

Fantastische service !

De bestellingen en de communicatie hierover is gewoonweg goed! Ook telefonisch altijd vriendelijk en de medewerkers kennen hun producten en kunnen daarom ook goed advies geven.

Top geweldig

Nou als mij pakket het nou ook deed was helemaal mooi geweest

geweldig

ik vroeg om hulp bij bestellen van wat onderdelen van mijn arizer solo had de zelfde dag nog bericht terug met de juiste bestel nummers. vervolgens direct besteld 1 dag later kon ik weer lekker verdampen want de gebroken onderdelen werden de volgende dag per post.nl geleverd. bedankt team Dutch Headshop.

Schnell, unkompliziert, sehr nett!

Die Kundenbetreuung war spitze!

Hele goede service

Er was iets mis gegaan bij mijn bestelling maar toen ik een berichtje stuurde werd ik heel goed geholpen.

Snelle bezorging en goede producten

Op maandagochtend 2 growkits besteld en deze waren dinsdag voor het einde van de middag al binnen. Dus snelle service zelfs in deze coronatijden. De growkits zagen er goed uit met een duidelijke handleiding over hoe en wat, hoe het uit gaat pakken weet ik nog niet. Al met al tot nu toe erg tevreden!

Sehr gut!

Schnelle Lieferung, Gut Verpackt und super Kundenservice! Ich werde bald wieder bestellen. Sehr zu empfehlen!

Gematigd tevreden

Teleurstellend: Van de drie (amnesia) weetzaadjes die ik gekocht heb is er maar één uitgekomen. Dat aantal vind ik een beetje teleurstellend. Positief: - snelle levering - discreet ingepakt - nazorg door regelmatig emailcontact (van Dutch Headshop)

Wunderbarer support, jederzeit wieder!!!

Schnelle Lieferung qualitativ hochwertiger Produkte! Bei Rückfragen prompte, freundliche und sehr unkomplizierte Kommunikation!

snelle service, kwaliteits producten

Snelle levering en service.

Tot nu toe weinig ervaring gehad omdat dit de eerste keer is dat ik "groene vingers" heb...

Mit der Bezahlung und dem Versand war ich zufrieden.

Allerdings war ich mit dem Produkt selbst sehr unzufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Wat een snelheid!

Avonds laat speciale plantenvoeding besteld, schets mijn verbazing, volgende dag al geleverd Hopelijk is die voeding ook zo snel opgenomen door de plantjes

Gewoon top‼️

Snelle levering en altijd keurig verpakt.

Sehr gut....alles top... wie beschrieben

Unkomplizierter schneller Ablauf... immer wieder gerne...

Lekker snel en discreet

Altijd goede ervaringen met deze webshop. Heel klantvriendelijk en service gericht.

Goed en snel

Goede en snelle service

Super. Zondag besteld. Maandag geleverd.

Super snel

Super snelle levering! Toen ik een vraag had werd er ook snel gereageerd.

Parfait

Rapide, discret, efficace. Très satisfait

Good service , the product arrived within a few days , all in one piece !

I would have liked the instruction leaflet in English but apart from that everything was fine .

Super große Auswahl

Alles bestens, schnelle Lieferung.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk