Interesting selection.

Good service and quick delivery Products clearly presented on website.

Prima ervaring

Goede uitleg, goede spullen en snelle levering

Vlot en snel geleverd.

Bestellen en levering ging vlot. Goed op de hoogte gehouden van de status voor de bestelling. Betaling, bevestiging, verzonden, track and trace tot aan de levering.

Sie sind super schnell,alles bestens

Alles bestens kann sie weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

duurde wat langer maar heb alles nettjes binnen gekregen

Anoniem verpakt Snel verzonden Goed bezig jongens

Very fast shipping

Got my goods within 24 hours of ordering! Very fast and reliable, discreet packaging too.

Werkt goed!

Ik heb de black leaf glazen bong gehaald en hij werkt erg goed en hij ziet er uniek uit (: .

Echt iets goed en gemakkelijk

Al veel zadjes gekocht hier het gemakkelijk het boekje er bij en deftig uitleg het zou ook int Nederlands mogen de uitleg toch een dikke 10

Super nett und schnell

Keine Probleme.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vakkundig goede kwaliteit geleverd.

Vakkundig goede kwaliteit geleverd.

Super shop

Leuke informatieve emails. Snel reactie op vragen. Goede kwaliteit zaden !

Makkelijk bestellen, snel in huis

Ruime informatie per artikel, zeer snelle afhandeling en verzending. Enige minpuntje is dat je best veel moet bestellen voordat het gratis verstuurd wordt. Zuinige Nederlander die ik ben, bestel ik dus altijd meer dan ik nodig heb om toch maar te profiteren van dat beetje voordeel. En dat is natuurlijk precies de bedoeling ;-)

Top bedrijf

Op een Zondag avond iets besteld maandag om 11:00 in de ochtend al binnen, dus daarom een TOP bedrijf.

Zaadjes ontkiemen niet

Fijne website, bestelling kwam snel aan. Heb zaadjes hier gekocht, alleen die ontkiemen niet. Heb ze volgens de gebruiksaanwijzing geplant. Heb nog geen contact gehad met de klantenservice dus kan daar nog niet over oordelen.

Goed product en snelle levering.

Meerdere keren besteld via deze webshop en altijd heel tevreden geweest. De levering is altijd snel en het de producten van goede kwaliteit. Zal hier zeker vaker bestellen.

goede en snelle service

Goede en snelle service Ook met een klacht gaan ze goed en professioneel mee om en lossen het snel op

Pakketje was direkkkk de dag erna aangekomen. Shoutout naar jullie.

Super leuk...ales duidelijk en in orde

Bestelling was al volgende dag thuis. Ales volg an beschrijft product.

Goed en snel geholpen

Goed geholpen en ben zeer tevreden

Paddo’s

Ik had 6 doosjes high Hawain besteld, en ze werkte niet, na overleg met de shop kon het liggen aan hoe ik ze had bewaard, genuttigd, Of aan de paddo’s zelf, het was niet met zekerheid te zeggen waar het aan lag en stuurde ze me uit coulance 3 nieuwe pakjes van hun eigen Merk. Super tof dat ze het zo oplossen! Bedankt voor de goede service

Snelle levering, mooi product!

Ik heb alleen geen mail met track and trace gekregen. De levering was er de volgende dag, dus het heeft niet voor problemen gezorgd.

Snelle service goed assortiment

Snelle service goed assortiment, redelijke prijzen

Ontkiembakje Met uitleg er bij gekregen en na 2-3 dagen was die ontkiemt. Perfect voor een beginner zoals ik!

Snelle en discrete levering zoals ik van dhs gewend ben. Product was ook goed.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk