Perfect alles werk en een mooie prijs

Ik ben ****ing high

bezorgt binnen 1 dag kwaliteit is goed Heel tevreden met bijn bestelling

good shop

very honest shop I highly recommend it

Uitstekend!

Goede producten, snelle levering, duidelijke website. Zie geen ruimte voor verbetering. Het fijnste vind ik nog wel dat zelfs de reclame mails gedoseerd komen en er altijd wat interessants in staat, mijn complimenten! Kan dan ook iedereen de Dutch Headshop aanraden!

Snelle geleverd en een goede service

Snel geleverd en contact met Bianca over info product en verzending super!!

geweldige service !!!

als jaren bestel ik mijn zaden Dutch Headshop ,

als jaren bestel ik mijn zaden Dutch Headshop , zeer tevreden met dit bedrijf . ook als er een probleempje is , word altijd netjes op gelost , af gelopen week ook weer besteld en netjes de volgende dag in huis, dus ook in de toekomst blijf ik hier bestellen . mvg Herman

Mijn pakketje was kwijtgeraakt bij PostNL en heb hier op gewacht. Na een week had ik nog niks binnen dus toen heb ik een mailtje naar ze gestuurd wat ik moest doen. Binnen een uur had ik antwoord terug dat ik even een formulier in moest vullen en dan werd er een nieuw pakketje voor me verzonden. De volgende dag was hij er al! Top service!

Goede prijzen en zeer snelle levertijd!

Ik woon in België en mijn pakje werd op de volgende dag na de bestelling al geleverd.

Niet alle zaadjes komen op van de 5 komen er maar 2 op maar die 2 zijn enorm

Snelle levering goed product

Goede service en snelle levering

A recommander

Très bon site, jamais eu de problème

Snelle service en goede producten

Snelle service en goede producten

ik heb nooit problemen ervaren

prima en vlotte afhandeling

Really fast delivery, next day.

All products present and as described, really fast delivery.

Goed service, duidelijke site.

Goed service, duidelijke site.

Incredibly fast and reliable service

I received my product the day after I placed an order, which was quite unexpected but a nice surprise. The product was in brand new and good condition and I will definitely be a returning customer.

achat pipe weed tune in

Je craignais que le foyer de la pipe soit trop petit (je fume des mélanges de plantes, parfois taillés grossièrement et ça prend de la place). En fait, on peut pousser la grille au fond, donc c'est moins petit que ce que je craignais, mais encore un peu juste quand même. Je vais peut-être élargir les parois du foyer en le taillant et le ponçant. La pipe est légère et pas trop longue, ce que j'apprécie. Le fait de ne pas pouvoir payer avec la carte bancaire rallonge le délai d'expédition. Mais les prix sont nettement concurrentiels. Merci :)

Super snelle levering, geweldige werking.

De levering na bestellen is super snel. En ik vind de kwaliteit van de producten erg goed.

Enorm snelle levering en igrowcan is erg handig!

En veel aanbod!

Bei hilft es garnicht. Vll ist auch die Dosis zu schwach. Ich habe starke Rückenschmerzen seit ca 10

Bei hilft es gar nicht, vll ist auch die Dosis zu gering. Habe chronische RückenSchmerzen. Mfg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

heel goed alleen is er geen optie om met expres te laten versturen dus de levertijd is heel lang

Einfach - schnell - preisgunstig

Wie jedes mal ist die Bestellung einfach und problemlos. Die Preise sind sehr günstig und der Versand erfolgt oft noch am gleichen Tag und DHL liefert schnell. Ich werde deshalb ein treuer Kunde bleiben!

fast and easy

7 working days to PT DURING COVID