Super tof

Makkelijk besteld en snel geleverd

Super Team sehr gute Qualität schnelle Lieferung

Top Team weiter so

Ik bestelde voor het eerst bij Dutch Headshop en het product die ik bestelde was precies zoals omschreven op de webshop. Supertevreden over de snelle levering, kwaliteit van het product en de goede service. Ik kan iedereen Dutch Headshop aanraden.

Wirkt

Bisher bin ich mit ein wundervollen Gefühl eingeschlafen

Niks van gevoeld

Na het innemen van 15g Truffels Mexicana hoopte ik op een leuke ervaring. Helaas heb ik niks van deze truffels gevoeld en voel ik mij lichtelijk opgelicht.

super snelle levering

Duidelijk & snel

Duidelijke omschrijvingen, snelle levering. kortom prima&tevreden!

super service en bezorging

ben altijd blij met de service en bezorging van dutch headshop

afspraak levering goed en informatie achteraf goed

heb niet lang hoeve wachten op bestelling, had nog vragen en geen probleem met de informatie telefonisch dus ben ik dik tevreden

je suis satisfait des produit que j'ai commander , je recommande

tout est super

Supergoede en betrouwbare webshop en zeer klantvriendelijk

goede service, snelle levering, netjes en discreet verpakt, vriendelijke klantenservice met snelle oplossing

trum shop für kenner und liebhaber

alles was das herz begehrt beratung super, versand super. erfüllt alle träumerund um die grün blume

Excellent seller quick dispatch !!!

High recommend this company!

Snel en accuraat

Snel in huis en precies wat ik wilde hebben

Goeie ervaring snelle levering Zou andere mensen het aanbevelen

Goed en betrouwbaar bedrijf

Goede producten. Informatieve site. Betaalbaar.

Schneller Versand diskrete Verpackung

Schneller Versand diskrete Verpackung Kugelschreiber als kleines Werbegeschenk was will man mehr?

Snelle verzending!

Ik bestel altijd bij Dutch Headshop, altijd snelle verzending en grote assortiment! Aanrader!

Super fijn!

Duidelijk informatie op de site en het was super snel geleverd.

Super snel en kwaliteit

Site is overzichtelijk en de levering is super snel, producten super kwaliteit

Snel in huis , zaadjes ontkiemen snel

Zaadjes waren snel en discreet door de mail bij mij gekomen en ze ontkiemende snel met het bijgegeven ontkiem set.

GEWELDIG!

Ik bestel hier al meer dan een half jaar en ben er super mega tevreden over! Het is altijd perfect en precies ingepakt en het komt altijd op tijd en soms zelfs eerder! Dankjewel daarvoor, heel erg blij met jullie!

Goeie prijs/qwaliteit verhouding

Voor het eerst iets besteld alles bevalt goed optijd bezorgd alles aangekomen wat besteld is en ook nog van goede kwaliteit

Hacsjavsjdvsjsvdje hsjsgshajshshs hshsvsjshs

4x een verzoek tot evaluatie na 1 keer iets besteld te hebben is echt ***** irritant. Bij deze

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk