Great experience

Fast Delivery, great expiriance

Geweldige site en goedkoop

Super fijn hier alles te bestellen Goedkoop Klantvriendelijk Top

Uitstekende service, want supersnel verzonden!

Goed verpakt en beknopte updates per e-mail. Zeer tevreden.

Eenvoudig te bestellen en snel in huis

Uitermate tevreden

Altijd snel discreet en goede service

Gut aber leider ohne Anleitung

Hat alles gut funktioniert, ware schnell geliefert und nicht beschädigt. Leider musste ich die Anleitung online suchen. Ansonsten keine Probleme. Lg

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

En meer moet dat niet zijn

In de ochtend besteld, volgende dag in de namiddag geleverd. Alles in de doos dat erin moest zitten. Echt, meer moet dat niet zijn.

Rundherum zufrieden!

Gut sortierter, übersichtlicher Onlineshop. Man findet schnell, was man sucht. Bezahlung und Lieferung sind auch unproblematisch und schnell. Klare Empfehlung!

Not received

Hi, I have no received the packet yet! It was sent from You 4. September. Regards Kari Bolme

Fast service and efficacity

Top service. As usual i'd say. Keep on going that good !!!

toujours satisfait

Qualité des produits et du service. Jamais déçu

Je bent oprecht een ****** als je ergens anders shopt

**** de bezorging is echt on ****ing point. Is altijd vroeg, maar kreeg bij me laatste bestelling berichtje dat het door corona langer kan duren. Had die avond 8u savonds besteld. Volgende ochtend voor me godverdomme deur. Mensen zijn op speedy gonzales dagen hier. Los van dat- leuke duidelijke beschrijvingen bij producten, lekker geschreven, mad groot aanbod. Top tier winkel

Correcte afhandeling van de bestelling

Zéér positief

Bon shop

Les produits correspondent parfaitement à ce que j'ai commandé, pour un prix tout à fait correct même avec la livraison. Le seul bémol est le fait que l'on ne puisse pas payer par carte bancaire.

Schnelle Lieferung, top Preis-Leistung!

Die Bestellung war unkompliziert, die Abwicklung und Lieferung schnell und ich werde wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1e bestelling verliep vlekkeloos en supersnel.

Alles keurig discreet verpakt.

Er is gewoon alles wat ge nodig hebt.

Besteld op zondag en dinsdag in België. Zoals altijd zeer tevreden, nooit beschadigd, altijd netjes. Heel fijn

Goede kwaliteit en snelle service

Supper

Snel en goed

Het artikel word snel opgestuurd en goed verpakt. Top!!

Goed en snel

Betaalproces en bestellen verliep soepel, na een verkeerde ideal bank te hebben geselecteerd kon ik direct annuleren en een andere bank kiezen. Geen ervaring met de klantenservice, verzending binnen 1 werkdag (zondag besteld maandag binnen)

Duidelijke site, prima levering

Ik kreeg wat ik besteld heb netjes verpakt, ook nog in nette milieu vriendelijke verpakking. Mooi op tijd. De website is duidelijk en geeft goede informatie.

De truffels deden niks!

Ik had de perfecte voorbereiding, de set en setting geregeld. De truffels waren in de aanbieding omdat ze ten minste houdbaar Waren tot 01-10-2020. Maar ik gebruikte ze 12-09-2020. Ik had het nog nooit gebruikt. De 1e dag nam ik een halve dosis en kauwde erop. Helaas na een half uur alles uitgespuugd. Kan gebeuren. Een 2e dag nam ik de andere helft (8 gram). Dit keer thee van gemaakt. Eerst goed onderzoek naar gedaan. Daarna ook de truffels nog opgegeten. Set en setting was weer perfect. Maar niks. Alles binnen gebleven, maar niet eens een beetje golvende bewegingen of patronen. Ik deed alles goed, ik begrijp niet waarom mijn ervaring zo negatief was. Heel teleurstellend.

Besteld in de avond en 2 dagen later binnengekomen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk