Einfach sehr gut

Wie gesagt find euch sehr gut. Die Samen die ich bestellt hatte waren alle top. Von bisher 20 Samen 18 alle aufgegeganen, und finde sehr gute Preise.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel, Vers en Goede kwaliteit!

Laat in de avond besteld, gelijk de volgende dag al binnen! Top kwaliteit voor een lage prijs om van te genieten.

niks mis mee

snel geleverd en zag er allemaal goed uit, de handleiding ontbrak maar 1 mailtje verder en ik had die ook in m'n mailbox.

TOP!

Super Qualität zu zivilen Preisen, riesige Auswahl, turboschnelle Lieferung, cooler Support ... was will man / frau mehr?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Volgende dag in huis, dat is top! Over het product kan ik nog niet veel zeggen, behalve dat ik beide keren schimmel aantrof in de doos. Eerste kit is mislukt, als het weer verkeerd gaat ga ik toch twijfelen of het daardoor komt...

De bestellingen zijn super snel thuis bezorgd. Ben heel tevreden

Fijn en vlotte verwerking

Heb bestelling goed en snel ontvangen

immer zufrieden

wir bestellen schon seit mehreren Jahren bei Dutch Headshop und sind von der Top Qualität sowie schnelle Lieferung sehr zufrieden.

Shipping was incredibly fast

The stuff came superfash and it as expected. Would order again any day!

Helemaal Tevreden

Super snel bezorging.

Mweh

De ervaring met dutch headshop is altijd goed geweest maar niet met de producten die ze verkopen . Had happycaps besteld werkte gwn niet . Verder super snelle levering en top service alleen jammer van de happy caps

Heel correct

Snelle verzending en goede producten. Ben heel tevreden.

parfait

horaire respecté

Perfecte service!

Perfecte snelle service, ben erg tevreden, ook met de truffels en gebruiksaanwijzingen op e website! Ik wens Dutch-Head veel success, dat verdienen ze!

excellent

reliable and quality

Snelle service en goede kwaliteiten producten

Helemaal top!

As advertised.

Good quality products, good explanation on the website, fast shipping. Couldn't be happier!

Goede service en kwaliteit

Goede webshop. Duidelijk, overzichtelijk en altijd een super snelle levering. Verder nooit problemen oid.

Snel geleverd.

snelle service

zeer tevreden en snel geleverd naar België

Uitstekend! Ben zeer tevreden!

Vaker besteld en altijd netjes snel geleverd. Eerste bestelling had ik zelf wat verkeerd besteld en dat hebben ze uitstekend opgelost en zelfs coulance gekregen. Pluspunt vind ik bereikbaar via whatsapp. Snelle reactie. Allerbelangrijkste is de top service van dit team. Bedankt! Dikke complimenten voor team Dutch-Headshop!

Snelle verzending

Snelle verzending produkt 100% Ok

volledig en compleet aanbod en uitleg

de beste in zijn soort. zeer breed qua aanbod en divers. Nagenoeg alles wat je nodig hebt kan je hier vinden en hoef je dus niet meerdere accounts op andere platforms te hebben.

Produits de qualité surprenante et service de livraison rapide

Produits de qualité surprenante et service de livraison rapide