Helemaal tevreden

Alles ontvangen.

Superservice

Snel binnen, en kwaliteit zaadjes!

Lekker

Snelle levering, goeie communicatie, kwaliteit

Elke keer weer top service! Vragen worden netjes beantwoord, ik blijf terug komen

Supersnelle levering

Duidelijke site en snelle levering, zondagavond besteld en maandag al in huis. Super.

Schnelle Lieferung, Gute Ware, Top

Seh schnelle Lieferung und die die Ware (Kratom) war in guter Qualität. Also im großen und ganzen, Gut! Bestelle gerne wieder bei euch. Kann man mit gutem gewissen weiter empfehlen.

Snelle en correcte levering, zoals altijd.

Vaste klant, al diverse artikelen gekocht. Atijd zeer tevreden.

trés trés bonne expérience !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rien à dire les plus forts !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snel en netjes bezorgt

zondags besteld en netjes dag erna al in huis superrrr

Top service met top kwaliteit!

Meerdere keren besteld, super snelle levering en top producten! Lekker ruim assortiment!

Boxes were delivered broken

Ordered two growboxes. First box moldy in about 4 days, even before the first flush. Second box did two flushs before giving up. Both were broken at delivery. Customer support was very friendly and sent me an additional small box as compensation. Was unfortunately damaged again when it arrived.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede prijs, snelle levering

prima ervaring, geen klachten!

Zeer snelle levering, en een goede klantenservice die goed bereikbaar is.

Ik heb vaker bij online shops vloei, grinders, traytjes etc gekocht en daar was t zielig bij verpakt, ik heb een paar spullen gekocht en na 2 dagen al binnen. echt super!

Rijs van mijn leven

Odins jewels hebben mij een onvergetelijke eerste rijs in de wereld van psychidelics gegeven, van lachen tot janken in een oogwenk van kleuren en patroonen die ik nog nooit eerder heb gezien deze ervaaring heeft mij in mijn core veranderd. het is een machtig medicijn.

Snelle en duidelijke service

Duidelijke website, duidelijke uitleg.

Snel en goed

Snelle service en goede producten.

Goed en snel

Gewoon goed

Zoek niet verder, uitmuntende kwaliteit en diversiteit

Zelden zulke kwaliteit aangetroffen! Producten, innovatieve spullen en zéér snelle levering! Staat inmiddels bij m’n contacten en bladwijzers Hoef niet verder te zoeken!

Top webshop

Snelle jelle levering voor je stuff

Kan niet beter

zeer snel netjes en nog betaalbaar ook

Perfect geregeld

Keurig op tijd geleverd en wat ik besteld heb.

Prima.

Goede service, snelle levering en fijne ervaring

Punctueel!!!!!

Alles volgens wens verlopen;

Wat snel bezorgd. Niet normaal!

Zondag avond besteld, maandag voor 12 uur geleverd.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk