Wat snel bezorgd. Niet normaal!

Zondag avond besteld, maandag voor 12 uur geleverd.

Perfect!

Snelle levering, goedkope prijzen.

Topper

Super snelle levering

alles is zoals voorgesteld en werd vlug en volledig toegestuurd. Topper !

Snelle levering.

Altijd vriendelijk aan de telefoon en de leveringen correct.

Telefonisch zeer vriendelijk, men krijgt een goed advies en de levering is altijd binnen 5 dagen bij ons (Duitsland).

Gemakkelijk bestellen en snel bezorgd

Bestel procedure is makkelijk en vlot. En bestelling werd snel bezorgd.

Fijn en snel bedrijf

ik kreeg mijn bestelling snel binnen, sneller dan vooraf werd aangegeven.

Altijd netjes op tijd en goede producten.

Uitstekend.

Goede service en een snelle levering.

Von der Bestellung bis zur Lieferung lief alles perfekt

Nachdem ich meine Auswahl getroffen hatte, bestellte und gleich bezahlte, lief alles so reibunglos ab das ich die Bestellung super pünktlich im Briefkasten hatte. Habe zum 2ten mal hier bestellt und freue mich weiter hier Kunde zu sein. Danke

Superfast shopping!

Low prices and very fast shipping. There is a list of seeds from different seedbanks which is very convenient. Thank you guys. Will shop again.

Tot nu toe super

Afwachting afhandeling van niet ontkiemde zaden met garantie

Topservice en kwaliteit

Zoals altijd een super topservice, goede kwaliteit en zéér snelle levering! Dit is echt mijn favoriete site om op te bestellen. Een aanrader!

Goed spul, snelle levering

+++

Snelle levering, netjes verpakt. Product ziet er goed uit!

Snelle levering en verder prima. Net geen 10 omdat ik de grinder niet perfect vind werken, maar da's alles.

Bis jetzt

ECHT TOPPPP

snelle levering en uitgebreide keuze

Alles snel geleverd en een hele uitgebreide keuze. Goede uitleg op de site erbij.

Super alles hervorragend Danke noch viel mal

Einfach Super,schnelle zuverlässige Lieferung und Super Beratung noch nebenbei,recht Herzliches Dankeschön

snel geleverd en precies wat je bestelt

prima en goede prijzen

Sehr schneller Versand, Gutes Produkt!

Hat alles wunderbar geklappt! Finde das Produkt sehr hochwertig, sehr gut für den Einsatz geeignet.

Nickel

Commande bien arrivé super vite nickel

super

Bonjour, c'est un plaisir de commander chez vous

freundlicher und sehr hilfsbereiter Service, aber etwas teurer als andere

Ich habe sehr gute Erfahrungen gemacht und bis sehr zufrieden. Dafür nehme ich auch in Kauf, dass manche Artikel etwas teuer sind als woanders. Dass man weder mit Kreditkarte noch mit PayPal zahlen kann, finde ich etwas umständlich - es gab aber noch nie Probleme.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk