Altijd een goede snelle service

Mooie webshop met met een scala aan producten. Ik heb m'n bestellingen altijd in no time ontvangen en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Ik raad DHS zeker aan!

Buiten de webshop om, énorm veel interessante informatie. Snelle levering. Jullie hebben er vanaf nu een vaste klant bij.

Great product!

Little pricy, but with good sale worth to buy it! Improves sleep, helps with headache and general health.

Overzichtelijke site en ruim assortiment

De producten waar ik naar zocht heb ik snel gevonden en waren eenvoudig binnen een paar tikken besteld en betaald. Mijn bestelling werd ondanks de problemen rondom corona binnen twee dagen geleverd.Met gratis Dutch Headshop balpen! Topper!

Meerdere keren besteld op deze website. Altijd zeer snelle levering naar België. Heb het pakje al in mijn bezit 10 uur na bestelling!

Zeer snelle levering, goed product

Herbal mix is ideale tabaksvervanger! Voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Gute Qualität zu guten Preisen.

Ich bestelle das CBD Öl für mich, Freunde und Bekannte. Die Anwender nutzen es für unterschiedliche Probleme. Seien es Rheumatische Schmerzen, Schlafstörungen, innere Unruhe... die Wirkung setzt sehr schnell ein, oft schon nach der ersten Anwendung. Darum bestelle ich es öfter für meine Freunde.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Truffels

voor t eerst truffels geprobeerd. Was een mooie ervaring. Ga het zeker vaker bestellen.

Rapide, efficace!

Client depuis de nombreuses années, rien à redire, c'est parfait!

Gute und vielseitige Auswahl

Gerne kaufe ich mein CBD ÖL hier ein. Der Shop verfügt über eine große Auswahl und sehr gute Preise. Lieferung und Kundservice lobenswert. Einziger Nachteil - meine Meinung - es ist kein Bankeinzug oder PayPal möglich. Bezahlvorgang geht nur per Vorabüberweisung. Das ist der einzige Punkt der mich stört.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnelle levering!

Supersnelle levering! Alles volledig naar wens....dank aan het headshop-team!

Excellente expérience

Service très rapide et site intuitif et instructif , merci à vous

Een topper tijdens de hele Lockdown

De site is overzichtelijk en informatief. Fijne producten en snelle levering. Ik bestel 2xmaand iets en blijf vanalles ontdekken.

Geweldige bestelling

De kwaliteit van de producten is goed en er is genoeg variatie. Snelle bezorging en ik was goed op de hoogte hoelang de bestelling ging duren.

Geweldig compleet assortiment

Uitstekende service, snelle levering, duidelijke informatie, goede producten. Ik bestel altijd hier mijn zaadjes omdat tot op heden 100% is uitgekomen. Kortom top bedrijf!

Ai

Ja man

Duidelijke site en snelle levering.

Duidelijke site snelle levering. En ook de tips en tricks op de mail.!

Alles vlot en goed verlopen.

Na een teleurstellende ervaring bij stichting mediwiet (6 zaden, niets uitgekomen) ben ik bij Dutch headshop gaan informeren. Uitstekende en vriendelijke informatievoorziening. De zaden die ik hier heb gekocht, kwamen na 48 al tot ontkieming. Dat is wel even wat anders dan de troep die Wernard Bruining verkoopt.

snelle levering, duidelijke site

Vertrouwd, degelijk en netjes

Met een keurige sitenavigatie vlot tot het benodigd artikel gekomen. Makkelijk betaalproces en vlot het pakketje ook bezorgd gekregen.

Goed. Snelle server.

Vind het zeer goed. Je krijgt genoeg informatie erbij gestuurd. Snelle levering en je word goed op de hoogte gebracht.

Super goed.

alles super snel geleverd.

Tevreden

Enjoyed the products

Even if my order was delayed due to some internal issues, the support was very responsive and i received my order. The products i ordered seems high quality and i really like them. I also got i gift branded pen in the box

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk