Snel , makkelijk en kwalitatief

Paar simpele klikjes en je bestelling is is geplaatst en dag er achter al onderweg Top!

Superzaadjes

De zaden zijn van perfecte kwaliteit

Alles Bestens. Sehr schnelle Lieferung. Vielen vielen Dank

***

Da ding werkte niet eens 16 euro voor saus maat faka

Duidelijke website met goede prijzen en omschrijvingen

Vlotte service producten zijn zoals omschreven.

Expeditious service and delivery. Very satisfied!

My order was processed and send within hours of placing the order. Received the item the next day without any troubles.

Gute Kunden Dienst

Service in Ordnung

Snelle bezorging en goede kwaliteit/prijs verhouding

Dit heb ik hier boven al aangegeven

Accuraat en snel.

Diverse keren wat besteld, zending was compleet en erg snel geleverd.

alles supi gelaufen

Cannolator Cannabis Extractor Compleet - Wietolie Maken (Medi-Wiet)

Deze kit is compleet, en de process simpel, en volledig uitgelegd in de video-link op de product pagina. Maar tegelijk had ik een paar dingen moeten melden: Als iemand maximal THC & CBD uit wilt halen, moeten het decarboxyleren process gebeuren tussen 120 graden en 130 graden Celsius. Maar, de inclusief babyfles verwarmer kan niet boven 100C verwarmen. Verder is de inclusief thermometer niet capabel om boven 110 graden Celsius te kunnen meten. Dus, om maximaal vermogen uit te halen, hebben klanten wat meer nodig... Dus "compleet" zal ik de kit niet noemen. Om volledig medicinal kracht uit te halen, na de gegeven extraction process, mogen mensen zijn wietolie voorzichtig verwarmen tot boven 120C, maar niet boven 130C, for ongeveer 30 minuten. Om de extractor "compleet" te kunnen maken, een thermometer die tot 140 graden Celsius kan zal voldoenen. Mensen kunnen zijn olie in een pan verwarmen. Maar ideal gesproken moet de kit en ander soort verwarmer gebruiken... En "droog" soort--zoiets dat wel naar 125-130 graden Celsius kan. Ook in de omschrijving wat handig had kunnen zijn, is de feit dat de 95% alcohol (Navimer) in de omschrijving, is aleen online te kopen.

Goed alleen was er iets fout gegaan met de verzending maarja dat kan een keer gebeuren geen probleem.

snel en goed

Ik bestel eigenlijk maar een paar producten van Dutch Headshop, maar het is altijd correct en heel snel geleverd; toen er een keer problemen waren, hebben ze die onmiddellijk opgelost; kortom, ik ben zeer tevreden!!

Snel geleverd. prima kwaliteit

Precies wat je verwacht. Snel en goede kwaliteit.

Mooi en goed product, Plagron doet echt zijn werk dus ben erg tevreden

Product zoals aangescheven en dagje later al in huis, heel erg goede en snell service Dutch Headshop

Ruim voldoende

4/5 zaadjes ontkiemd. Nu resultaat afwachten. Snel verzonden en snel binnen.

Altijd op tijd

Zoals altijd spullen weer op tijd binnen. Erg leuk om er een extra kleinigheidje bij te krijgen. Dank je wel !!

Gewoon de beste shop zoek niet verder

10/10 .

TOP!!!!!

Goede service, vriendelijke klantenservice, correct, zeer gemakkelijk bereikbaar en discreet. Ben zeer tevreden.

Livraison très rapide

Voici plusieures années que je commande sur votre site. Les produits sont de qualité, commande simple à effectuer et livraison extrêmement rapide. Je recommande à 100%.

Alles bestens, sehr zu empfehlen.

Alles Super

Precies wat ik besteld heb, werd geleverd!

Een overduidelijke website die je makkelijk door de hele bestelling leidt. Een overvloed aan produkten met een uitgebreide omschrijving bij elk artikel. Ik onthoud de naam voor een volgende keer! Oja, ook snel geleverd.

Hele fijne, begripvolle mensen

Er ging wel eens een keer iets mis met een bestelling of ik wilde iets anders en alle keren is aan mijn wensen voldaan, fantastisch

Correct

Mijn favoriete online smartshop