Erg tevreden

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Bestelling gedaan vanuit België en 3 dagen na betaling heb ik de bestelling ontvangen. Zaadjes zijn goed ontkiemt en de planten groeien goed.

Vlotte aflevering

mij slaapdrup is goed ge werkte

ik zele blijven dank jeroen devriese

Goed en snel geleverd

perfect

Snelle levering, goede service

Af en toe met zaden op te letten. Instructie foldertje in ieder geval al beter. Even zo huisstijl petrischaaltje.

Head shop is top shop

Veelzijdig, snelle levering en voor ons de garantie om zeker vaker is te kunnen bestellen. Mooie prijsjes ook

alles bestens, super schnelle Lieferung.

Ware wurde sehr schnell verschickt und geliefert. Qualität ist wie beschrieben. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Very satisfactory on the site, with payment and deliveries.

I have found a rich variety of products and comprehensive information regarding their properties and applications...all at my fingertips. Chat line is helpful and friendly. As far as I am concerned, I couldn't ask for more.

Super snelle bezorging

Elke keer een snelle verzending alsook dat er overal een uitgebreide uitleg bijstaat!! Zeker een aanrader

Super service

Er was een zaadje niet ontkiemd , gebeld, gemaild en we kregen binnen een dag een nieuw zaadje .

De levering verliep zeeeeeer snel Nog nooit zo een snelle levering ergens anders ervaren

Au top, plusieurs commandes et jamais déçu. Super rapide (colis reçu en moins de 12h!)

super

Snelle levering en uitstekend artikel

Very friendly support team, good products

Very friendly support team, good products

super

volledige professionaliteit, uitstekend contact, snelle en efficiënte transactie.

Super service en problemen worden opgelost.

Super service en correct!!!! Een aanrader

Klantvriendelijk

Superhandige website

Vlugge verzending en goede bijstand na verkoop

Heel tevreden van de vlugge verzending maar zeker van de bijstand na verkoop,

Zeer snelle en correcte service, verkopen enkel kwaliteit producten. Een dikke aanrader

Goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit en product is zoals omschreven!

Duidelijke site, snelle levering

Vape arizer gekocht, en is fantastisch. Reserve onderdelen ook geen probleem

Vakkundig en klantvriendelijk en kwaliteitsproducten

Ik heb de crafty, de mighty,de Vulcano en de plenty van storz en bickel bij jullie besteld en zo nog wat kleine spulletjes. Alles werkt goed En naar behoren,doet het dat niet dan wordt je netjes geholpen Geholpen.tot nu toe zijn wij dik tevreden

2 weken levertijd ... product zoals verwacht

De Trompet 1715