Super service

Snelle levering en goeie service, mooie uitgebreide site met veel informatie. Goeie zaadjes met mooie planten als resultaat l

Snelle levering, goede kwaliteit

Geen onzin en snel geleverd super

lekker makkelijk goede info en zoals gezegd snel geleverd

site et service parfait

site convivial et facile d'utilisation. Livraison rapide (délais très corrects). Bref, ne changez rien...;-)

Fijne webshop

Meerdere bestellingen gedaan en tot nu toe altijd tevreden

Zeer tevreden!

Alles zeer vlot en snel geleverd! Top!

precies wat ik zocht.

Goede service.Snelle serivice precies zoals op de afbeelding.goede online shop.echt een aanrader. Bestellen bij deze site krijg je geen spijt van.ik heb t doosje al in gebruik en hij doet wat ie moet doen en komt inderdaad een goede kwaliteit skuff van af. als k meer geld gehad had,had ik ZEKER meer besteld ben echt tevreden. nogmaals bedankt. vriendelijke Groet ☆Geo☆

Beter dan goed

Snelle levering duidelijke website

Uitgebreid assortiment, overzichtelijk en goede service

Van alles wat te koop. Duidelijke omschrijving van producten. Goede foto's. Vriendelijke informatie over bestel procedure en levering. Producten voldoen aan verwachting

Alles super

schnelle unproblematische Lieferung.

Super product

Geen lange wachttijd bedankt !

goede service en goede verzending

Altijd top

Picobello , graag zaken doen met jullie ❤️

Snel en op tijd

Top webwinkel met goede service

Een goede webshop met kwalitatief goede producten. Leveren snel en hebben een goede klantenservice.

ben zeer tevreden over dutch headshop, bestel hier al vele jaren. Wordt altijd netjes op tijd geleverd en de producten die ik bestel bevallen heel goed.

Snelle levering en groot assortiment.

Topper

mighty vaporizer besteld eerst via whatsapp gecheckt of deze op voorraad was en hierop werd meteen gereageerd op een klantvriendelijke wijze.

GUTER SERVICE

PREIS LEISTUNG STIMMT

positief, snelle ontvangst, goede kit!

De vorige growkit die ik had besteld was jammer genoeg met een volledig mislukte oogst. In het verleden zijn ze wel altijd goed gelukt en dat was deze keer opnieuw zo. Mooie paddestoeltjes van een goede grootte en hoeveelheid.

Dit is een prima shop

Altijd prettig bestellen bij dutch headshop

Service impeccable

Commande reçue en 2 jours, hyper rapide. Plusieurs moyens de paiement

Top website

Snelle levering, vriendelijke klantenservice en leuke producten die ze aanbieden!

Helemaal top en qwaliteit

Een heele aanemelijke online winkel Qwaliteit van de bovenste plank netjes op tijd binnen vaak binnen het verzending tijd binnen of te wel beste online shop voor je spullen die je nodig hebt om te telen Top winkel

Alles is in goede staat aangekomen.

alles is goed en zeer snel aangekomen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk