Schnelle Lieferzeit und alles in bester Qualität

Ich habe hier eingekauft da die Preise sehr gut sind und ein hohes Qualität Standarte geboten wird. Auch die Lieferzeit hat überzeugt weswegen ich hier wieder einkaufen würde

Super snelle service !

Zeer snelle en goede service. Na aanschaf kwamen er een paar zaadjes niet uit. na contact met de klantenservice was het zo opgelost met nieuwe zaadjes!!

Goede site en bezorging..

Duidelijke website en beschrijving van producten. Snelle levering met mooi verpakte producten.

Geen opmerkingen

Ga zo door en bedankt voor de pen

Hele snelle bezorging, prima zaadjes!

Heb twee keer wat autoflower zaadjes bij jullie besteld. Ook niet te duur. De bezorging was meteen de dag erna. Van de eerste 5 zaadjes ontkiemde er eentje niet. Nu afwachten of alle 5 zaadjes van mijn 2e bestelling gaan ontkiemen. Ik ben dus dik tevreden tot nu toe.

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik heb een wietpijpje met pijpbestek en gaasjes gekocht. De aanbevolen gaasjes van 20,6 mm waren niet leverbaar, maar wanwege een review dat deze gaasjes wat groot waren heb ik de gok gewaagd en 20,0 mm besteld. Ze werken prima, dus ik ben zeer tevreden. Ik had het mooi gevonden als de pijp in een doosje zat in plaats van een plastic zakje, maar nodig is dat niet. In het zakje passen ook mooi de gaasjes en het bestek erbij. De website gaf aan voor hoeveel geld ik nog moest bestellen voor gratis levering, wat ik erg symathiek vond. Ik kon nog wel wat tipboekjes gebruiken, dus ik ben voorlopig weer goed bevoorraad. Ondanks een waarschuwing op de site dat levering ivm corona vertaagd kan zijn, had ik mijn bestelling binnen een dag, wat me erg blij maakte!

Sneller geleverd dan beloofd. Super!

Ik bestelde eigenlijk te laat, maar het pakketje lag toch de volgende dag op de mat.

Ça n'a pas marché

Ça n'a pas marché

• Nous recommanderiez-vous? Non

Was expecting stronger but not bad

Great company, very professional.

Déçu

Je n’ai toujours pas reçu ma commande ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Duidelijk website en super snelle levering

Om negen uur savonds besteld en om acht uur werd het al bezorgd

1er essai concluant

Simple et efficace avec un délai impressionnant de rapidité pour la livraison

Snelle en correcte service

Onlangs voor het eerst besteld via Dutch Headshop en zéér tevreden. Ik kom zeker terug

Snelle levering, goed product.

Good price, fast delivery, 5/5

Good price, fast delivery, 5/5 will order again!

Keine Lieferung erhalten

Sehr geehrte Damen und Herren, leider habe ich keine Lieferung erhalten. Ich möchte Sie bitten den von mir im vorausbezahlten Betrag zurück zu zahlen. Vielen Dank B. Fuhler

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling altijd correct en zeer snel geleverd

Tiss gewoon helemaal top

Ik heb niet echt iets toetevoegen het is gewoon top

Ruim kwalitatief assortiment. Zeer snelle levering in Be.

Snel bezorgd

Zoals altijd top

Alles ist sehr gut. Bestellung und Lieferung ist einfach und ohne Probleme

Die Kommunikation bei Fragen ist bestens

Heel érg tevreden

Ik ben erg tevreden zaadje snel ontvangen is na 3dagen ontkiemt nu wachten tot gaat groeien

goede vlotte service

De weegschalen werden snel geleverd, communicatie had iets beter gemogen want er werd niet gezegd dat de bestelde exemplaren niet voorradig waren, nu kreeg ik betere vervangers wat natuurlijk top is.

Lekker snel bezorgd

Binnen 48 uur bezorgd, erg snel