Top winkel en snelle levering

Top en snel geleverd

Top Leistung von einem renommierten Betrieb.

Ein Shop bei dem ich gerne bestellen tu. Ein fein säuberlich verpacktes warengut kommt in einem ca. A5 Großen KartonKuvert. Bin in wenigen Tagen. Sorgfältig und unauffällig. Eine durchaus empfehlenswerter versandhändler. Die schnelle und mehrsprachige Chat Funktion wird von einem kompetenten Team betreut. Überaus erfreulich die umfangreiche Betreuung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle reactie op mijn vraag

Ik stelde een vraag via Messenger en werd correct en snel geholpen

Super produkte

Beste firma in Europe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling was er snel en ben er tevreden over

Ik heb verschillende dingen besteld en die waren er snel.

Habe nichts zu kritisieren!

Super Auswahl, billiger als Konkurrenten, sehr schnelle Lieferung und tolle Produktqualität. Alles top. Bestelle hier regelmäßig und werde es weiterhin tun.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering incl. kleine attentie

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Perfect device!

Fast and efficient purchase. The device works just as described. Have already recommended to friends.

Goede items die werken. Fijn aanbod. De volgende dag geleverd. Alleen de leverings kosten mogen lager. Maar hoe meer klanten hoe makkelijker dat word ;) Wat meer kan je vragen van zo'n goede webshop?

Super Produkte

Sehr schnelle Lieferung auch nach Österreich. Lg werde auf jeden fall wieder bestellen

Goedkoopste en snelle levering

De goedkoopste qua jointroller! En volgende dag in huis! Kei tevreden!

Geweldige high

Snelle levering. Meeste komt uit, 1 keer maar pech gehad, kan nattuurlijk een keer en kan meerdere oorzaken hebben. Zijn discreet met levering ik bestel altijd bij dutchheadshop

top

top kwaliteit producten en hele intersante nieuwsbrief!

Super !!!!

Ik gebruik ruim 4 jaar CBD olie van Dutch Head Shop en ben vrij van klachten vsn mijn artritis. Heb hierdoor een heel ander leven. TOP !!

Als vanouds keurig afgeleverd

Prima shop, reageert en levert snel.

Nooit gedoe gehad bij deze shop. Zeer snelle en attente reacties als het een keer niet was wat je ervan verwacht had. Mijn shop voor dit soort spullen

Enorm grote, overzichtelijke webshop, met veel informatie

Ik had wat problemen met het kiemen van zaden ondanks mijn grote ervaring met het kweken. Na een telefoontje (waarbij je nog echt een servicegerichte medewerker te spreken krijgt !) vond ik de volgende dag de beloofde zaden ter vergoeding op de deurmat; klasse !

Altijd in orde

Sehr gute Produkte - optimaler Service

gute Beratung - schnelle Lieferzeiten - super Ware

schnell , freundlich , kompetent

mit der Überschrift ist alles gesagt ! perfekter Ablauf , schnell, sicher und neutral verpackt, deutsche post sucks , aber dafür kann DHS nichts ;) ill be back for more

With no problems!!!

:D

Site excellent

Très beau choix de produits. Livraison rapide.

Mooie bbongen geleverd ondanks corona

Snel bgeleverd en geen corona-smoezen

Top producten

Met de Lockdown deze site leren kennen. Schappelijke prijzen en snelle levering. Bestel elke maand wel iets sindsdien.

Super tevreden

Goeie producten en top service

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk