Good product, exactly as described.

Payment was smooth.......Delivery was perfect

Goed, niets mis mee

Excellent

De bon produits je recommande vivement. Produits de qualité et fiable à 100%.

volgende dag geleverd

Tevreden

Snelle levering, en duidelijke info over de producten

alles super schnell, top!

Ware top und schnelle Lieferung

Supérieur

Besteld, binnen twee dagen geleverd. Alle zaadjes zijn uitgekomen. Nu wachten op de rest... mocht het goed zijn beoordeel ik het weer in oktober! Dan nogmaals een superieur! En bij het kiemen waren de wortels wel super dik en sterk

Super service, snelle leveringen!

Ik sta vaak versteld van hoe snel ik mijn bestellingen in huis heb. Slapen jullie niet? :) Laatst had ik een defecte product en dit werd zo snel en vakkundig opgelost, echt geweldig.

Schnell und gut, hilft wirklich.

Schnell und gut, hilft wirklich. Hilft meiner Mutter (92), gegen Schmerzen und Schlafstörungen. Seit dem brauch sie keine andern Mittel mehr.

super snel

goede ervaringen steeds binnen een dag in huis netjes verpakt zeer tevreden

super en zeer goed behandeld

voor vragen ook netjes aanwoord gehad en bij problemen word het samen netjes opgelost

Door corona werd mijn pakket buiten gezet waarschijnlijk iemand meegenomen... Zelfs toen hebben deze mensen het zeer netjes en uiterste vriendelijkheid me geholpen toppie

Goeie site

goede snelle service

een prettige ervaring

fast delivery, everything as it should be!

fast delivery, everything as it should be!

Netje en snelle service

nette en snelle levering

Mijn bestelling was de volgende dag in huis, keurig!

Mijn bestelling was de volgende dag in huis, keurig!

Super snelle levering en op een leuke manier hele fijne tips

Alles is heel snel geleverd. Bruikbare fijne tips met duidelijke foto’s en voorbeelden.

Goed en discreet

Snelele levering, goed op de hoogte gehouden van alles in proces

Super Shop

Sehr netter Kontakt. Die Produkte sind genau nach meinen Erwartungen - Top !

Makkelijk besteld en kwam zeer snel aan!

Gewoon super simpel en snel, echt n top online store!

Geweldig!

Er was een doosje met slechts 4 zaden ipv 5. Ik melde dit en het 5de zaadje werd onmiddellijk nagestuurd. Ook de klantendienst antwoord heel vlot. Een aanrader en voor mij een vastte lefverancier vanaf nu!

De producten zijn geleverd zoals ze op de site beloofden.

Perfect gewoon!

Ze geven goede uitleg, Ze leveren zeer snel! Als iets ni lukt kijken ze samen met jou Voor hoe of wat En garantie Mislukt krijg je nieuw. Perfect gewoon

goeie overzichtelijke site snelle levering helemaal top

helemaal top

De Trompet 1715