Op vrijdagavond besteld en de volgende dag al in huis.
Snelle verzending. Neutrale doos verpakt. Ik had een palisander pijpje besteld. Bij het bestellen gaf de computer een optie op een pijperager , maar die bleek te groot te zijn. Das wel jammer. Tevreden over.
Positive points: Functional product Costumer support respond very quickly Negative points: Packaging Delayed delivery (after 10 days)
Hello Customer, Thank you for your review. Dutch-Headshop strives for the best European webshop, so improvements are needed. Great to hear that you have experienced the product and our service positively. Unfortunately, we have had delays due to the Covid-19 measures, which we still suffer from. The packaging is already included in our ecological policy! For now enjoy the order and hopefully until next time. With kind regards, Team Dutch-Headshop
IK kreeg (supersnel) een bakje thuis gestuurd met een plastic zak maar er zat geen gebruiksaanwijzing bij. Ik heb een beetje op youtube moeten kijken hoe het (waarschijnlijk) werkt. Ik heb er sterk mijn twijfels over of ik hier ooit paddestoelen van kan oogsten.
Goedemiddag Frank! Wat ontzettend vervelend om te horen dat je geen handleiding bij je kit hebt gekregen. Had even contact met ons opgenomen! Dan hadden we je een exemplaar kunnen toesturen. Mocht je de handleiding alsnog willen, laat het ons dan even weten. Dan kunnen we deze direct naar je toesturen! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop
?
Hoi Kathleen, Fijn om te horen dat je wederom weer een nette bezorging hebt gehad , maar nog fijner is dat je weer voor ons Dutch-Headshop koos! Bedankt en veel plezier met de bestelling. Tot ziens weer en een mooie dag! Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Da ich erst eine Bestellung gemacht habe, kann ich noch nicht viel sagen. Verpackung diskret, Inhalt ok.
Hallo Eske, Vielen Dank für Ihre Bewertung und Bestellung. Wir hoffen auf eine gute Lieferung und werden gerne benachrichtigt, wenn dies geschieht. Wenn Sie weitere Fragen haben, lassen Sie es mich wissen. Ein guter Tag. Mit freundlichen Grüßen, Team Dutch-Headshop (Diese Nachricht wurde übersetzt)
Levering altijd snel en goed ,maar paar keer email gestuurd over slecht product nooit antwoord gekregen
Goedemiddag Eric! Wij vinden het erg vervelend voor je om te horen dat je geen reactie lijkt te hebben gekregen! Dit is namelijk niet hoe onze klantenservice in elkaar zit. Wij staan altijd open voor alle vragen of opmerkingen. Daarom vind ik het ook zo vreemd dat je mails niet beantwoord lijken te zijn. Ook omdat ik je naam niet kan vinden in de bestelgeschiedenis! Als je ons even een mailtje stuurt op [email protected] met daarin je mening over het slechte product dan verzeker ik je dat we je verder zullen helpen! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop
Snelle levering, goed product en goede informatieverstrekking
Hoi Hanneke, Bedankt voor je waardevolle beoordeling. Fijn dat je ons laat weten het product met omschrijving te waarderen en deze ook naar kwaliteit is gebleken. Heel veel plezier met de aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Dutch-Headshop
Snelle en goede service, precies wat ik had gehoopt
Hoi Wouter, Wat fijn om te horen dat we aan je verwachting konden voldoen. Heel veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer. Een mooie dag namens ons hele team. Met vriendelijke groeten, Team Dutch-Headshop
De zending was sneller binnen dan ik had verwacht, alles zag er goed uit, zelfs een klein ontkiem bakje voor de zaadjes wat ik niet had verwacht/gelezen.
Hallo Tim, Fijn om te horen dat alles boven verwachting is verlopen. Dit klopt, bij aanschaf van alle huismerkzaden van Dutch-Headshop ontvang je een gratis ontkiem setje t.w.v. 1.95. Wel zo leuk dachten we! Heel veel plezier en als er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op. Een fijne dag namens ons hele team. Met vriendelijke groeten, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Fast delivery, good service, nice communication via email and had the product within the promised day
Hello Joris, nice to hear that everything went to your satisfaction, but above all that you appreciate our service. Have fun with the products. If you have any questions, please contact us. Have a good day. With kind regards, Team Dutch-Headshop
Heute bestellt, morgen da! Bin davon ebenso begeistert wie von der Qualität meiner bestellten Pfeife und Shillum! Gerne wieder !
Hallo Petra, Schön zu hören, dass Sie gerne bestellt haben und dass Ihnen Pfeife und Shillum gefallen haben. Wir hoffen es gefällt euch! Wenn Sie Fragen haben, können Sie sich gerne an uns wenden. Ein guter Tag. Mit freundlichen Grüßen, Team Dutch-Headshop (Diese Nachricht wurde übersetzt)
Goede en snelle service.
Hallo Charlotte, Fijn om te horen dat we je bestelling snel hebben geleverd en je onze service op prijs stelt. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten. Heel veel plezier met de aankoop en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop.
Goeie, snelle service en bezorging.
Hallo Gerrit Bedankt voor je '' prefecte review ''. We hebben dit met plezier teruggelezen, dus erg bedankt hiervoor. We hopen dat je optimaal zult geniet van de bestelling. Als er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Een mooie dag en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
snelle levering top service..
Hoi Mark, Fijn dat je ons laat weten via deze beoordeling onze service en snelle levering op prijs te stellen. We hopen dat je zult genieten van je bestelling. Heel veel plezier namens ons hele team! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
I am very happy with this company i hope to buy more from them,they are very effective on their work and the products are also very good quality,i feel grateful to them.
Hello Manuel, Thank you for this amazing review. We feel very thankful to have you as our customer. We hope you enjoy the order. If you have any questions, feel free to contact us. A good day. With kind regards, Team Dutch-Headshop
goede producten, snelle levering :)
Hallo Carlos Bedankt voor je beoordeling ! Fijn om te horen dat onze producten naar je verwachting zijn verlopen. Geniet van de bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
Altijd correct en snel geleverd, producten van goede kwaliteit.
Beste Annelieke, Fijn om te horend dat we je bestelling correct hebben geleverd en onze producten je goed zijn bevallen. Heel veel plezier en graag tot ziens! Een mooie dag namens ons hele team! Met vriendelijke groet, Dutch-Headshop afdeling klantcontact.
De bestellingen komen vlotjes door, je word goed geïnformeerd.
Hallo Gwendoline, Bedankt dat je ons laat weten via deze review je bestelling correct te hebben ontvangen en tussendoor goed op de hoogte bent gesteld van de vervolgstappen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je aankoop. Een fijne dag en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Top, netjes geregeld en alles volgende dag in huis!
Hallo Zelday, Super fijn om te horen dat je webshop ervaring bij ons netjes en correct is verlopen. Nog fijner natuurlijk dat je bestelling razendsnel is geleverd ... Heel veel plezier met de aankoop en een fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Dutch-Headshop
Very good
Hi Frederic Thank you for your review. We are very glad to hear that you recommend us. We hope you enjoy the order. Pleasae, If you have any questions, feel free to contact us. A good day. With kind regards, Team Dutch-Headshop
Goede service en begeleiding
Beste Merijn, Bedankt dat je ons laat weten via deze review onze service goed te waarderen. Fijn ook, om te horen dat we je goed konden begeleiden! Heb je nog andere vragen, stel deze dan gerust aan ons klantenservice. Een hele fijne dag en tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Dutch-Headshop
Aantal supplies besteld, snel geleverd en goede kwaliteit. Dus kort maar krachtig, goede levering!
Beste Youri, Kort is prima, krachtig is top! Heel veel plezier met je bestelling. Als er nog vragen zijn neem gerust contact met ons op. Een mooie dag en we kijken uit naar je volgende webshop bezoek aan ons. Met vriendelijke groeten, Team Dutch-Headshop
Supper snel bezorgd en de kwaliteit van de spullen zijn top
Goeie producten en snelle levering
Beste Wendy, Bedankt dat je ons laat weten de kwaliteit van de producten en de snelheid van levering te waarderen. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je bestelling. Als er nog vragen zijn, laat het ons gerust weten. Een mooie dag en tot ziens! Met vriendelijke groeten, Team Dutch-Headshop
De Trompet 1715
1967 DB Heemskerk