Goede en snelle service

Positieve ervaring

Prima ervaring,snelle levering

goed met wat minpunten

Dag! Op zich een prima webshop met mooie producten. Ook qua contact prima, snelle reacties etc. Minpunten: te veel overbodig plastic bij verpakking en missende handleiding bij paddo growset. Ik geef nu even aan bij aanbevelen 'nee' maar zodra het plastic verpakking-ding wordt aangepast, zal ik de growset en de webshop in zijn geheel zeker aanbevelen.

alleen positieve ervaring

Ruime keus en goede servise

Top snel geleverd

Verder prima alleen van de 5 zaadjes zijn er 4 die het doen 1 doet niks helaas! Verder prima

Altijd correct en vlug verzonden

Je bestelt en na de betaling wordt het verzonden, vlug geleverd en meestal een extra cadeautje

Tevreden klant

Goede ervaring alleen jammer dat jullie geen bowlscreens verkopen voor de bongs moest die ergens anders bestellen

Super snel

super snelle levering en service

ik had donderdag bestelden vrijdag weer sullen lekker snell

Goed en snel

Makkelijke site snel binnen

De perfecte service!

Snelle levering.

Helemaal goed

Altijd goede en snelle service

Snelle levering, goed product.

Zeuss smite vaporizer, werkt goed mooie wolken damp. Snel warm. Dikke 10

Fanstatisch

Kwaliteit van zaden optimaal. Aan te raden huismerk

Snelle levering, eigen product goed

Amnesia haze eigen merk alle zaadjes uitgekomen. Had een ander merk zaadjes, weet al niet meer welke, 1 uitgekomen en niet overleefd jammer

Zeer snelle levering, betrouwbaar

altijd correct

Grote keuze , zeer schappelijke prijzen zeker voor zaad

Snelle levering en prima product.

Ik heb 5 zaadjes en een grinder besteld in de late avond en het was de volgende dag geleverd. Prima service en een uitstekende grinder, dus over het algemeen een goeie ervaring!

Snel geleverd en dot wat het moet doen.

Super tevreden

Zeer blij met jullie staan met raad en daad bij en bestellen gaat super goed altijd correct geleverd

big.....

You perfect! DankU.

perfecte kwaliteit zaden!

Het ontkiemen ging erg makkelijk. 10 van de 10 zaadjes zijn uitgekomen.

Good product on time delivery

0 problems

De Trompet 1715