Weer uitzonderlijk goed!

Goede kwaliteit. Snel geleverd. Uitstekende prijs!

Excellent quality and fast service

Title says it all. Perfect

Waanzinnig

Wij hadden nog nooit paddo,s cq truffels genomen , maar softdrugs wel al ervaringen mee . De 15 gram tampanensis gemengd met fruit in een blender en daar kwam een heerlijke smootie uit , binnen 30 minuten begon het te werken en heeft zeker dik 6 uur aan gehouden , alleen m’n vriendin begon naar een uurtje toch maar een paar Winegums te nuttigen en een goed uur later moest ze helaas overgeven , en dacht ze dat de trip over was maar niets bleek minder waar hahaha. Helaas voor haar voelde het niet zo fijn , dus voor haar eens maar nooit meer . Ik ga binnenkort de mexicana eens proberen , ik lees overal dat die sterker moet zijn , dus ga ik daar eerst de helft maar van innemen , en later naar behoefte meer nemen . I like it

Meer dan zeer tevreden over Dutch Headshop

Snelle levering van producten. Geweldig.

Ik krijg wat ik bestel

Ik heb het meestal eerder in huis dan gedacht. Prima zaak

Snelle levering!!

Had niet beter gekunt !

Snel en betrouwbaar

Heel snel na bevestiging bestelling een mail met track&trace. Volgende dag bezorgd. Artikel voldoet aan de verwachtingen.

Savonds besteld volgende dag in huis. Keurig verpakt, dikke prima

Pakketje werd de volgende werkdag bezorgd. Het gratis kadootje zat er helaas niet bij, daarom een 9 ipv een 10

Goede omschrijving en snel in huis

Producten goed omschreven, snelle levering

Niks op aan te merken, snelle levering (avond besteld, volgende dag in huis). Discrete verpakking en ze hebben ook een grote selectie aan producten!

Heel tevreden

Meerdere malen deed ik reeds een bestelling, steeds vlekkeloos verlopen

Prima shop met snelle levering.

Prima shop met snelle levering.

goede klantenservice

Zeer snelle verzending, goed verpakt!

Sehr gute Ware

Alles top bis auf die Post die die Sendung gewaltsam in den Briefkasten gepackt hat und in dabei beschäftigt

Snel, maar matig

Snelle service, mAar de kwaliteit valt tegen

Snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice

Top spul snelle levering

Smooi

smoo8 I

Besteld en bezorgd

Super service !

Makkelijk te bestellen en super snelle levering ! Binnen 1 dag was het pakketje binnen een echte aanrader ook kregen we een mooie pen erbij Bedankt !

Snelle service van de juiste producten

Snel

Duidelijke info, mooi assortiment, vlotte aankopen

Dutch headshop werd door de jaren heen mijn goto shop. Ze hebben een goed assortiment met duidelijke info. Het verkoops process verloopt vlot en er is goede communicatie tijdens het verzenden. Ook de blogposts geven interessante informatie.

Snelle verzending, goede kwaliteit producten

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Ruime keuze aan producten. Al met al een prettige webshop.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk