Helemaal top voor mijn top!!

Gemakkelijk boodschappen gedaan, snel in huis en prima resultaat.

Gemakkelijk filteren en zoeken op de website. Bestelling vlot in huis. Alle plantjes kwamen op en hoe het dan verder moet is duidelijk op de site lezen.

snelle en correcte levering

Alles zoals het hoort

Super Versandzeit, top Ware

Der Versand erfolgt innerhalb weniger Tage und bei meinen beiden Bestellungen war ich immer sehr zufrieden mit der Menge und Qualität der Pilze. Besser kann man es nicht machen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en kwaliteit

Zaden besteld, vandaag gaan ze de grond in na 3 dagen ontkiemen. Duidelijke website met alle info die je nodig hebt. Ik weet waar ik voortaan mijn zaden en toebehoren ga bestellen.

Gewoon goed

Razendsnelle levering en de huiszaadjes zijn een aanrader.

Ik krijg altijd zaadjes van een bekend merk en een gegeven paard moet je niet in de bek kijken. Maar ik wil zelf ook altijd wat uitkiezen. Dus ik heb USA Autoflower Mix besteld. Allen zeer snel ontkiemd de Gelato heeft het alleen niet overleefd aangezien deze een aanvaring met een kat had. De Blue Dream groeit het robuustst en lijkt verdomd veel op een stek die ik heb staan. De Sour Dream torent hoog en de Purple Puch staat bij een kennis (schijnt het goed te doen). De Gorilla Glue doet het net zo lekker als de rest alleen is deze iets kleiner maar dat is overeenkomstig de genetica. Kortom ze doen het allemaal erg goed en doen inderdaad niet onder voor zaadjes van een merk.

Heel positief

Snelle bezorging netjes verpakt

Makkelijk en snel!

Heb een paar dingen besteld bij dutch headshop, meestal binnen 1-2 werkdagen in huis. Super snelle en makkelijk webshop! Erg bedankt :)

Top winkel in zijn genre.

Niks dan goede ervaringen lol ik heb niks negatief te zeggen. Toegankelijkheid site, kwaliteit materiaal, (waanzinnige) levertermijn (ik ben Belg, 's avonds 21u plaats ik bestelling die gewoon de dag nadien wordt geleverd...): alles tip-top in orde. Ook reviews en blogs en zo: al veel info uitgehaald ;) Ik denk dat dit één van de zeldzame webwinkels is waar ik al erg lang klant ben en dat ook zal blijven...

Goede en snelle levering

Bestelling ging vlot goedkoop De bestelling was snel Mijn man was kontent en dan ben ik ook kontent

Gewoon goed

Mind candy

Fijne tijd gehad met deze truffels

Redelijk snel

Cava

Klantenservice perfect, producten niet altijd degelijk

Klantenservice perfect ondersteunend via mail en Whatsapp, wel aantal keer gebruik van moeten maken wat het ook iets zegt over de geleverde producten ..

Verniewend

Na een alcoholverslaving achter de rug te hebben mag je er zeker van zijn dat ik nog alle dagen bijleer dankzij jullie. Het blijft uiteraard een hobby maar mijn tuin heeft er ook de voordelen van, een smaakvolle en inspiratiehoudende hobby

snel

niet duur maar ook geen slechte kwaliteit, ook niet de duurste verzendkosten en mijn pakketje was er super snel, zelfs in de coronatijd!!

Goeie service

Goeie service, snel verzonden Top

Goede ervaring

Snelle verzending en producten zoals omschreven

super service

très rapide et complet

Netjes en snel geleverd

Me spulletjes waren allemaal zeer goed verpakt. En binnen 1 dag lag het al op de mat.

Online shoppen zoals het hoort.

Goede overzichtelijke webshop, met de juiste info. Geweldig.

Zoals het hoort

Vlotte levering en correcte aanpak

Alles wat je van een goed bedrijf mag verwachten

Overzichtelijke website, snelle levering, goede Producten. Wel jammer dat er vaak naar kortingscodes gevraagd word waar nagenoeg nooit aan te komen is.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk