Snel en goed

zeer snelle levering

super snelle levering, veel info en ze doen wat ze beloven!

goed spul

en snel geleverd zoals altijd.

Snel verstuurd en veilig ontvangen

Heb een bestelling gedaan en kreeg geen track n trace code van postNL ontvangen. Prima contact gehad met de Dutch Headshop en die hebben mij eht telefonisch doorgegeven

Super snelle bezorging en alles netjes en discreet verpakt!

Goed kwaliteit en alles was netjes verpakt, heel fijn om hier dingen van te bestellen

Snelle levering en goed artikel

Très bonne expérience

Je suis vraiment satisfaite de la qualité des produits et du service clientèle top.

Uitstekende site

bestelling gedaan bij dutch headshop,en bestelling in 2 dagen ontvangen,een tevreden klant uit belgie

Uitstekend.

Snelle goede service en je krijgt wat je verwacht.

Snelle levering goede service

Perfecte shop, niks op aan te merken

Echt geweldig, s avonds laat besteld en had het 1 dag later al binnen.

Super snelle levering

Vrijdagmiddag besteld meteen een bevestiging per mail en track en tracé en zaterdag het pakket in huis .. geen Corona vertraging excuses ..kijk daar wordt je blij van :-)

Supersnelle service

Net als vorige keer was mijn bestelling de volgende dag al in huis, erg fijn.

Günstige Preise und schnelle Lieferung

Ich bestelle hier seit 2017 immer wieder und bin vollauf mit der Ware und dem Service zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastische service

Online besteld en de volgende ochtend in huis. Goede kwaliteit en goed verpakt.

Gewoon goed.

Wat ze beloven krijg je ook.

Snel en waar voor je geld

Netjes en discreet verpakt.

Enigszins tegenvallend . . .

- slechts 3 van de 5 bestelde zaadjes zijn ontkiemd - heb ervaring met ontkiemen van (wiet-)zaden [heb volkstuin]

De service heeft me een vaste klant gemaakt.

Alles wat ik bestel heb ik zo zonder moeite in huis.

Fantastische webshop, alleen teveel emails voor de beoordeling

Snelle verzending, goeie prijs voor het product en het product was fijn verpakt.

Ik plaatse mijn bestelling en binnen 2 dagen kreeg ik het product binnen. De bestelling was veel fijner verpakt dan ik had verwacht. Waardoor het product ideaal is om makkelijk op te bergen.

Duidelijke info en na paar dagen nog paar mailtjes gehad super geregeld

prima service

altijd snelle levering en pakje vloei oid als extraatje ik ben zeer tevreden

Snelle en correcte levering

Goeie omschrijvingen van de producten, je weet waar je aan toe bent. Service is uitstekend en de wekelijkse mailing vind ik prettig.

Alles super

Schnelle, zuverlässige Lieferung. Gerne wieder