FANTASTICH!!!!!

supper fijne klantenservice snelle oplossingen

Exzellent

Super Qualität, gutes Preis-Leistungsverhältnis

Snelle levering betrouwbaar zeer tevreden tot nu toe.heb geen klachten

Matige kwaliteit producten

Van de 7 zaden doen het er 3. Geen goede kwaliteit dus,wel vriendelijke reactie van de mensen die de emails beantwoorden,dat is wel een pluspunt. Na contact met DHS hebben ze kostenloos nog 2 zaden opgestuurd,1 doet het daarvan goed,de 2e matig,geen sterke plant. Beleefdheid hebben ze hoog in vandel,nu nog de producten naar dezelfde klasse zien te brengen.

Super tevreden

Ik koop elk jaar mijn zaden hier,en hun huismerk zaden zijn van prima kwaliteit. Maar eerlijk is eerlijk in het verleden heb ik ook al eens zaden van andere merken bij hun besteld en deze waren van heel wat mindere kwaliteit,maar dit werd dan ookdoor hun goed opgelost.

Service rapide et de qualité. Je recommande

Agréablement surpris par le vaste choix. Pour les graines les 5 ont germées. Bien à vous

kwam snel en voldoet aan verwachting

spullen zijn netjes verpakt en in orde. zakjes goed hersluitbaar.

Snelle Levering, zeer breed assortiment en vriendelijke service

Zie hierboven....

tevreden

fijne webwinkel. super fijn dat je korting krijgt als je meer van het zelfde artikel besteld. Ik kan hier goedkoop koolstoffiltertips kopen in bulk. Zeer tevreden over de huismerk grinder. Bestelling ondanks de "corona-tijd" sneller dan op de site aangegeven geleverd.

Goed bezig n klant vriendelijk.

Geen opmerkingen

Zeer snelle verzending en geen minimum koop bedrag

Easy boost gekocht van royal Volgende geleverd en me autoflower groeit er perfect op

Product niet compleet

Heb geappt dat mijn gekochte product niet compleet was, er miste een vullertje en ik liet dat weten. Ik werd niet geloofd en er werd niets ondernomen.

Zal voortaan bij Dutch bestellen, weet ik dat het goed gaat

Als je besteld heb je het de volgende dag al in huis super,

Bestelling ging eenvoudig en werd snel milieuvriendelijk verpakt ontvangen

Ik ga hier vaker bestellen

Ik ben tevreden

Snelle levering !!!

Perfekt, immer wieder gerne.

Ich bin sehr zufrieden und bestelle sehr gerne hier. Die Ware ist toll und schnell da. Daumen hoch.

schnell kompenten

fühle mich gut beraten klasse danke

Alles correct! Bedankt

Kwaliteit voor een goede prijs en snelle bezorging!

Uitstekend!

Goed spul en op tijd geleverd!

Fijne producten van goede kwaliteit en mooi design.

De website is duidelijk en overzichtelijk. Snel gevonden wat ik moest hebben. De levering vond plaats binnen 2 dagen.

Tevreden.

Tevreden met de producten. En met de snele verzendingen.

Snelle levering en degelijke kwaliteit voor een strakke prijs

Bong met netjes en kuisproduct + borstel besteld. Dag nadien al geleverd. Afmetingen waren correct en materiaal van degelijke kwaliteit. Zeer tevreden nieuwe klant.

Produit de qualité !

Fournisseur sérieux