Zeer tevreden zoals altijd

Discrete, snelle en anonieme verzending maakt dit een zeer goede webshop voor je groene hobby. Goede uitleg bij alles wat je besteld maakt het ook zeer toegankelijk voor onervaren bestellers. GA ZO DOOR!

Bestelling vlot geleverd gekregen.

De bestelling is vlot en in descrete verpakking met goede bescherming geleverd.

alles 1a

alles 1a

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

gewoon goed bestelling snel binnen en goed advies

Was vlug geleverd

Heel tevreden betreft levering en voorlichting

Vlotte levering. Goede voorlichting als je met vragen zit

Kwaliteit en supersnelle service!

Alleen maar positieve ervaringen :)

Komt goed haar afspraken na. Snelle levering. Jammer dat er voor de ,,gewone,, mens , geen gebruiksaanwijzing, ontkiemset bij geleverd was. Zal zeker hier weer bestellen zo nodig .

Goed geregeld

Bestelling gedaan van een paar zaadjes. Na anderhalve week nog niks binnen. (Kan vanwege corona langer duren als normaal) even contact gehad met de klantenservice en alles is prima geregeld. Inmiddels zijn ze al rond de 20 cm :) ook leuk verpakt trouwens. Zeer tevreden!!!

Prima levertijd en service

Snel en prima prijs

Snel en goed geleverd

Goed en snel geleverd. En ook behulpzaam via de telefoon. Mooi assortiment.

Nul

Sa ne germe pas je suis pas contente

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gute Beratung und schnelle Lieferungen !

Gute Beratung und schnelle Lieferungen !!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede levertijd, duidelijk, informatief, overzichtelijk en komt verantwoordelijk over.

Snelle levering!

2 x CBD Auto White Widow (Huismerk) 5 zaden besteld en geleverd! Tien zaadjes geplant in de Sponge-pot en na een week kwamen ze alle tien uit. Overgeplant naar een 20 literpot, en zijn nu 15 cm groot. Gaat perfect!

Livraison très rapide site très sérieux je recommande

Produit acheté impeccable très bien emballé et livraison ultra rapide

Hier kan je alles vinden

Alles wat ik bij heb gekocht is Nan topklasse

Gewoon zeer tevreden van de grinder

Bin immer zufrieden

Alles super bis jetzt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle serice . Goede zaden...snel geleverd!

Top "top" !

Het duurde meer dan een week voordat ik mijn bestelling had.

Ik bestelde regelmatig bij Dutch Headshop omdat mijn bestelling binnen 4 dagen bezorgd werd. Nu duurt het meer dan een week en soms zelfs 10 dagen en dit is voor mij veel te lang. Ik zal nu bij anderen bestellen.

Übersichtlich gemachtes Know How für jedermann mit vorbildlicher Ware, die sofort ankommt.

Was auch immer ich wissen will in Bezug an diese Pflanzen, Dutch head Shop weiss dieses und vermittelt mir dieses komplikationslos. Die Ware ist sehr übersichtlich sortiert und exakt beschrieben, der Filter macht die Suche einfach. Die Beschreibungen sind lässig, humorvoll verfasst, dennoch sachbezogen, man fühlt sich verstanden wie zuhause. Eine sehr zu empfehlende Adresse mit zudem günstigen Preisen und grosser Auswahl. Ich kaufe gern wieder hier ein...

Supersnelle levering en een handige website

Supersnelle levering en een handige website