sehr gut!

sehr gut!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en de informatie via de nieuwsbrief is ook perfect.

Snelle levering en de informatie via de nieuwsbrief is ook perfect.

Goed advies

Top website, betrouwbaar

Ik bestel er al jaren! Nooit problemen gehad. Van paddo’s tot vaporizers :)

Gerne wieder So

Promte Lieferung, guter Service

Top site om te bestelen.

Ik persoonelijk heb nog nooit geen problemen met deze site en ik heb al een antaal keer besteld. Altij op tijd geleeverd en vooral een goed na verkoop dienst ! Klant word goed gehulpen en kan zelf ommidelijk zijn via messenger !! Echt toppy van diensten !! Groeten

My experience was peachy and creamy.

My experience with the company was excellent, customer service was very responsive and I will definitely do business again with DHS.

Product netjes geleveerd

Alles netjes op tijd geleverd

alles goed verzorgd en op tijd!

We hebben een en ander besteld en dat komt op tijd binnen, mooi en goed ingepakt, goeie beschrijvingen erbij en iedereen blij! De periode erna deden onze zaadjes het niet goed en heb ik een mail gestuurd met een opmerking en wat vragen, helaas nooit een antwoord op gekregen. Daarna nieuwe zaadjes besteld, en die kwamen wederom prachtig verpakt en verzorgd en op tijd bij ons binnen.

Één woord uitstekend!

Weerom een snelle en vlotte levering! Veel meer kan ik er niet aan toevoegen. Een tevreden klant.

Alle vijf de autoflower zaadjes zijn uitgekomen in het voorkiensetje wat jullie mee hebben gestuurd ,ze staan nu in kleine potjes en gaan goed . Maandag als de hittegolf begint gaan ze in emmers. Volgend jaar wil ik ze eeerder hebben en meer ik zet ze bij vrienden op balkon en tuinen bedankt in ieder geval

Super site

très très bonne expérience avec vous et ne passe plus que par vous. Je recommande a tous

Duidelijke website , top producten, en een zeer snelle levering, mijn bestelling heb ik savonds besteld en de volgende middag al mogen ontvangen, geweldig! En dat in deze tijden, ga zo door!

très bonnes graines

Magnifique site de vente de Graines et de produit sa pousse très bien je conseille à touts le mondes d'acheter sur se site que du +++++++++++++++++++++++++++

alles is makkelijk te vinden op de website en betalen is niet veel moeilijker, het pakketje was er al binnen 2 dagen.

Fantastisch bedrijf

Doet wat beloofd. Schappelijke prijzen en vliegensvlug geleverd.

Uitstekend!

Snelle levering en goeie kwaliteit!

Producten zien er goed uit, netjes verpakt, snelle levering!

Snel en goed verpakt geleverd.

Wat attributen voor mijn vaporizer gekocht. Eigenlijk ging alles zoals je mag verwachten van een goede webshop.

Topkwaliteit en snel geleverd.

Levering volgende dag, top.

Vlotte levering en kwalitatief apparaat. Zeer tevreden .

Snelle verzending, duidelijke communicatie

Snelle verzending, ook duidelijk wanneer je je pakketje zou verwachten. Aanrader.

Hartstikke goed

snel en goed