top shop !

netjes op tijd, goed verpakt

Zeer snel verzonden

Starterset van plagron (bio) + Purezym Plantjes zijn stuk levendiger met pure zym en powerroot. De basic grow en flow nog niet getest Is het geld zeker waard

Great experience

I had the products delivered in another country, and it was faster then expected. Also great customer service!

Zeer tevreden met het prouct

Mooi en snel geleverd, ben zeer blij met deze vepo.

Excellent service.

I have had several seamless experiences with DHS, fast, efficient and a pleasure to deal with. However, recently a package from them never arrived to my home in Ireland. When I explained the situation to the DHS team they reacted in a very positive fashion and the problem was resolved in a very professional manner.

top

super snelle levering , binnen 24uur is het pakje aangekomen (Belgie). Heb 8 zaadjes gekocht, 6 ervan zijn ontkiemt

Alles optijd geleverd , goede uitleg over alles

al 2 jaar klant en goede service

Von 5 Samen 3 nicht gekeimt

Service,Versand ok. Ware fraglich,da nur 2 von 5 Samen gekeimt sind. Verkäufer hat unverzüglich Ersatz geliefert... Die Ersatz Samen haben alle gekeimt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top snel makkelijk te bestellen . Snel reacties . Mail met alle info . Top product . Zeker een aanrader . Eentje die deugd

Snelle levering en goede klantenservice

Snel en vriendelijk antwoord op mijn vraag via webchat. Bestelling volgende dag netjes verpakt binnen. Top!

Prima, fijn geholpen en aardige mensen.

Mijn antwoord hier boven, zegt al genoeg.

Goede webshop. Snelle verzending

Super snelle levering

Reeds een paar keer besteld bij Dutch Headshop en altijd zeer correcte en super snelle levering. Ook heel tevreden over de producten.

Goede en snelle service

Gemakkelijk om iets te bestellen en snel geleverd aan huis.

Teleurgesteld

Mijn eerdere bestellingen was niks mis mee, maar me laatste bestelling kwam half gebroken door de brievenbus ...

Bon service

Bonne expérience, je recommande, bon service client

Prima webshop

In de avond besteld, volgende dag binnen

Snel duidelijk kwaliteit!!!

Voogende dag in huis goed ingepakt en kwaliteit

Bestel proces goed en levering volgens afspraak.

beste winkel voor je rookmiddelen

Goede service, ik heb mijn paketje besteld en had toen geappt als het was gelukt. Kreeg meteen na 5 min ongv een appje terug dat alles goed was. Ze zijn klantvriendelijk en ja bestel hier gewoon.

top

snel geregeld en duidelijk in assortiment

duidelijk aanbod. goede informatie wat en wanneer te gebruiken snelle levering en gemakkelijk af te rekenen.

Expérience idéale ! Démarche très professionnelle .

Commande rapidement prise en compte, délai de livraison J+4 à partir de la commande (compte déjà existant). Bravo !!!

Parfait

Service parfait et livraison rapide rien à redire je mettrais un 10 sur 10.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk