Totaly ****ing crazy

Bubble auto besteld focking snel alsof ze pillen gedaan hadden nou goed ehm ik dat geile zaad in ontkiemt en op laten groeien en die toppe gerookt ik was zo knetter als een spetter op de tieten van beatrix

Perfect!

producten zijn makkelijk te bestellen. Snelle en discrete levering.

Awesome seeds

Fantastic Cannabis Holandia

Parfait

Je suis enchantée. Tout s'est bien déroulé.

Great service

Reliable and fast!

ruime keuze en altijd correct en op tijd

snelle levering en goede klantenservice

ik had enkele vragen gesteld via whatsapp en had snel antwoord.

Snel en van goede kwaliteit

Eerste keer zaadjes bestelt, zat duidelijk uitleg en ontkiemsetje bij. Erg blij mee, beide ontkiemt en de eerste blaadjes staan nu in de zon.

Snelle levering. Product is zoals omschreven.

snel en makkelijk

super

Top!!!!

Super zaadjes. Lekkere wiet. En super snelle verzending.

Snel, goed en zeer vriendelijk.

Producten zijn altijd prima in orde

Snel geleverd, geen gezeur, prima resultaat

Altijd snelle levering en netjes verpakt

Zeer goed raad het iedereen aan

Schnelle und pünktliche Lieferung!

Das Präparat kam schnell. Der Geschmack ist gewöhnungsbedürftig.

Snelle levering en telefonische service !

Goeie website Handig bestellen Bij niet ontkiemen van eea. ff bellen, en je krijgt nog een echt mens aan de telefoon ook ! Die loste het op prettige wijze op, niet alleen maar formeel maar werkelijk luisterend en meedenkend

Gewoon perfect

Mijn eerste bestelling. Binnen 1 dag in huis en dat tijdens de coronacrisis. Verder een heel uitgebreid assortiment met producten van topkwaliteit. Vooral de prijs-kwaliteit verhouding is een dikke pluspunt.

Kwaliteit en service

Kwaliteit:2x huismerkzaadjes besteld. Allemaal zijn ze uitgekomen middels de bijgevoegde beschrijving gevolgd. Service: het ontkiempakketje bij de bestelling en de informatie mail achteraf aan de bestelling over eventuele problemen met je plantje Kan beter: ik bestel maar 1 a 3 zaadjes per keer. Mogen meer huismerk soorten zaadjes zijn waarvan er 1 of 3 te bestellen zijn.

Ich bin sehr zufrieden

Keine Beanstandungen o. Ä.

uittekent

veel uitleg dat is belangrijk

Snelste bezorging en alles compleet

Alles wat je nodig heb kan je hier vinden en ben erg blij met deze webshop

Bakje mexicaanse paddestoeltjes doet het prima alleen met die warmte plaat die jullie erbij verkochten groeide ze naar de zijkant en zelfs de onderkant dus dat was zonde van mn geld

Jammer

Ik wacht al bijna 2weken op mijn pakketje, en hij is er nog altijd niet. het is niet dat het ver moet komen. Ik heb al pakketjes van Amerika sneller gekregen

Snel geleverd, goede vriendelijke service.

Een 5 mix besteld maar zaten er vier in. Binnen 2 dgn 5e zaadje ontvangen Btw .. ze doen t goed!

kreeg mijn truffels netjes ingepakt door de brievenbus

de truffels waren netjes en stevig ingepakt, mijn enige minpuntje was dat het pakketje net niet 100% door de brievenbus paste. verder geen klachten.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk