Perfect, bestelling in de avond geplaatst, volgende dag al geleverd.

Goeie prijs, goeie uitleg erbij. 's avonds besteld, volgende dag in huis. Dezelfde week al zaailingen boven de grond. Heel klein minpuntje, 3x plastic bordjes bijgeleverd om de plantnaam op te schrijven, maar 5 dagen besteld.

Altijd goede producten en veel info

Als ik iets zoek kan ik het hier vaak vinden met aanvullende informatie

Efficiënt en vriendelijk.

Gewoon overzichtelijk en goed..! Je krijgt goeie adviezen...

Fast delivery and clear information

It was my first time using Dutch Headshop to buy several item. The experience is great, clear information and process flow on the website.

Uitstekende service

Levering binnen vooropgestelde termijn. Spijtig dat er steeds hardnekkige zaadjes zijn die niet willen kiemen

Hab gerade erst ausgesät.

Sehr gut! Lieferzeit angemessen, Infomaterial umfangreich.

Top top top!

MERCI!!! TOP!

uitstekende shop

mijn ervaring met de dutch headshop is alleen maar positief,leuke en goede artikelen tegen zeer betaalbare prijzen,makkelijk betaalsysteem en supersnelle verzending.Niets dan lof!!!

premier commende

j ais effectuer une 1er commende et reçu niquel vraiment top plus le pot avec pour faire germer terribles je recommande et commandera surement en core

Snelle verzending en goede kwaliteit

Ik heb mijn product heel snel ontvangen en het was erg verzorgd verpakt.

Geweldige snelle levering. Producten waren uitstekend verpakt, zelf nog een kleine handleiding erbij. Kortom, ik zeg doen.

Zeer content

Ik had problemen met betaling heb gebeld door hulp eindelijk gelukt maar nu dubbel betaald terug gebeld vriendelijk verholpen aan de telefoon even later producten en geld. Zonder stress en zevers!!

Uitstekend alles zoals beloofd

Aankoop van goede kwaliteit snelle levering alles zoals beloofd!

Duidelijke website, goede prijzen en snel bezorgd.

Website heeft een logische indeling. Alle producten zijn makkelijk te vinden. Bezorging was zoals aangegeven. Goed verpakt.

Sérieux et très rapides produits de très bonnes qualité

Je n'ai rien de plus à dire tout est dans la phrase du dessus

Sérieux et efficace

Ancun problème

Trust

Smooth buying, delivered in 1 business day after ordering

Zoals een consument zou mogen verwachten, klant is koning, in woord EN daad!

Dutch Headshop doet wat het belooft, kwaliteitsvol zaaigoed en toebehoren (succes gegarandeerd!) voor een eerlijke prijs, en voor elk wat wils, ruime keuze dus, ook qua ervaring kan je er terecht bij mensen die hun stiel kennen en hun product, voor de beginners geven ze veel vertrouwen en een succeservaring die belangrijk is om vertrouwen op te bouwen in het kweken en telen van de plant, van zaadje tot draadje. Bedankt Dutch Headshop, ik kom zeker terug en succes met je zaak!

Cooler Shop mit professioneller Abwicklung.

Hier bestelle ich gerne weil alles stimmt. Vom Auftrag bis zur Abwicklung ein stimmiges Konzept. Als besonderes Merkmal ist ein neutraler Versand anzumerken. Well Done.

Schnelle und unproblematische Abwicklung der Bestellung und Lieferung, ich bin begeistert.

Ich bin von der schnellen Abwicklung von der Bestellung bis zur Lieferung begeistert. Innerhalb von 5 Tagen war die Ware bei mir.

Meerdere keren iets besteld en altijd perfect geregeld. Keurig op tijd en geleverd wat besteld is.

Een goed product voor mensen met ervaring

Ik ben erg tevreden met het product en de levering. Alleen was het voor mij onduidelijk wat ik precies moest doen. Misschien zou een filmpje waar in jullie het proces stap voor stap uitleggen erg handig zijn.

Gewoon toppie

Hoi mijn ervaring is top makkelijk te betalen via Ideal binnen 2 dagen in huis me bestelde zaadje is inmiddels ontkiemt en zit lekker met ze worteltje in de potgrond nu maar wachten tot en een mooi plantje komt maar daar heb ik alle vertrouwen in mvg Ricardo

Parfaite

Livraison rapide et discrète, je recommande

Snelle en correcte levering, zoals altijd.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk